Vetovihje: Espanyol – Sevilla 22.1.2015

Espanjan cup eli Copa del Rey jatkuu torstaina yhdellä puolivälierällä. Siinä Espanyol isännöi Sevillaa, ja me olemme löytäneet otteluun maistuvan kohteen peräti nelinkertaisella palautuksella.

BW eSports FI €100 welcome

Espanyol hävisi vuoden kolme ensimmäistä otteluaan, mutta kaikki tulivat taulukossa ylempiä sijaitsevia joukkueita vastaan (Eibar, Valencia ja Real Madrid). Sitten joukkue kaatoi Valencian cup-neljännesvälierän kotiottelussaan ja eteni jatkoon. Viikonloppuna kaatui Celta Vigo kotikentällä 2-0.

Espanyol on voittanut 5/6 edellisistä kotiotteluistaan ja hävinnyt vain 1/11 viime otteluistaan kotona Estadi Cornellà-El Pratilla – tai Power8 Stadiumilla, kuinka vain.

Sevillan vire on sen sijaan kehnompi. Espanyol kohtasi Sevillan liigakauden avausottelussa, mutta tuloksena oli 1-2-kotitappio. Espanyolilla on nyt alla yksitoista perättäistä voitotonta ottelua Sevillaa vastaan.  Viime kohtaamisista 6/7 on päättynyt vieläpä Sevillan voittoon (joista puolet vieraissa, puolet kotona).

Kymmenen voittoa yhdeksästä viimeisestä

Sevillan esitys oli todella mallikas viimeksi Málagaa vastaan, ja 2-0-voitto tiesi viidettä perättäistä voittoa. Kymmenen viime ottelua ovat tuottaneet saldon 9-1-0. Näissä kymmenessä ottelussa joukkueelle on kertynyt uskomaton maaliero 23-3. Seitsemän nollapeliä ja vain kolme päästettyä on ilman muuta kova suoritus.

Sevilla vieläpä taitaa turnauspelaamisen, sillä joukkue voitti viime kaudella Eurooppa-liigan. Tällä kaudella tappioita on kertynyt kymmenessä turnausottelussa vain yksi (käsittäen Eurooppa-liigan ja Copa del Reyn).

Katsommekin, että Sevilla on selvästi vahvemmassa vireessä. Málaga-peli oli vakuuttava ja olisi voinut päättyä isommallakin maalierolla. Sevillan voitto draw no bet -kohteessa antaisi kertoimen 1,80, suora kakkonen noin 2,60, mutta me valitsemme kohteen, jossa kerroin on vielä edellisiäkin korkeampi. Nimittäin yhdistelmäkohde, jossa Sevilla voittaa ja pitää nollan palauttaa panoksen osuessaan peräti nelinkertaisesti Bwinillä. Tätä voi verrata Betsafen 3,40:een.

Sevilla on voittanut siis 9/10 viime peleistään ja pitänyt nollan seitsemän kertaa. Kerrointa nostaa se tilastoseikka, että Espanyolin tehtyjen maalien keskiarvo on 1,1 per ottelu. Vähänkään kovempia joukkueita vastaan joukkue on jäänyt kuitenkin usein nollille (Cordoba, Atlético Madrid ja Real Madrid). Sevilla on sen tasoinen joukkue, että vierasnollakaan ei olisi yllätys.

Avaa tästä pelitili Bwinille ja tartu kiinni mainioon kertoimeen!

Vetovihje: Sevilla voittaa ja pitää nollan
Kerroin: 4,00
Peliyhtiö: Bwin
Kohde sulkeutuu: Torstai 22.1. klo 23.00
TV:  Bet1234

Kommentoi ensimmäisenä

Kommentoi