Vetovihje: Tappara – TPS 23.1.2015

SM-liigan tammikuun tasauskierrokset ovat täällä, ja perjantaina luvassa on täysi seitsemän ottelun rykäys. Tappara ja TPS kohtaavat omassa otteluparissaan ensin Tampereella. Taulukossa TPS on valahtanut jo sijalle 13 ja Tappara noussut kuudenneksi. Piste-eroa joukkueiden välillä on 18 pinnaa.

BW eSports FI €100 welcome

Tappara kynti syyskaudella aika ajoin todella syvällä, ja päävalmentaja Jussi Tapolan palli heilui pahaenteisesti. Ainakin nyt näyttää kuitenkin siltä, että kaiken kuumotuksen alla lujana pysytellyt seurajohto teki oikean ratkaisun, kun piti Tapolasta kiinni. Tappara on nimittäin voittanut viisi tammikuun kahdeksasta ottelustaan.

Kaiken kaikkiaan kirvesrintojen esitykset ovat parantuneet alkukaudesta selvästi, sillä maalinteko sujuu aivan eri malliin ja pitkään tökkinyt ylivoimakin on toiminut viime aikoina hyvin. Tähän otteluun Tappara on saanut valmistautua huolella pelattuaan viimeksi lähes viikko sitten lauantaina, jolloin se kaatoi Bluesin Hakametsässä 6-1.

Tapparan terveystilanne on hyvä, sillä sivussa on vain Pasi Puistola. Joukkue saa takaisin alkuvuoden sivussa olleen sentterinsä Stephen Dixonin.

Seitsemän ottelun tappioputki

TPS:n lähtötilanne on selvästi huonompi. Sen edellisestä kolmen pisteen voitosta on jo melkein kaksi kuukautta, sillä edellinen täysi potti irtosi marraskuun lopussa. Sen jälkeisistä viidestätoista ottelusta on tullut vain yksi voitto rankkareilla (Tapparan vieraana tammikuun alussa). Yhteensä pisteitä on kertynyt tämän jakson aikana vain kuusi.

Tämänhetkinen tappioputki mainitun Tappara-voiton jälkeen on seitsemän ottelun mittainen. Maalin tappioita on tullut useita – viimeksi tiistaina Raumalla, missä Lukko oli parempi maalein 2-1. Valmentajanvaihdos ei ole tuonut toivottua muutosta tuloksiin, ja seuran taustoilla urheilutoimenjohtaja Ari Vuori vaihtoikin jo maisemaa.

Tämän kauden keskinäiset ottelut ovat turkulaisten eduksi 2−1, joista vain yksi ottelu on päättynyt varsinaisella peliajalla. Tällä kertaa kaikki viittaa kuitenkin suoraan kotivoittoon, jolle Pinnacle antaa kertoimen 1,73. Vertailun vuoksi esimerkiksi Veikkaus antaa ykköselle vain 1,63.

Avaa tästä pelitili Pinnaclelle ja tartu kiinni markkinoiden parhaaseen kertoimeen!

Vetovihje: 1×2 ykkönen, Tappara voittaa
Kerroin: 1,73
Peliyhtiö: Pinnacle
Kohde sulkeutuu: Perjantai 23.1. klo 18.30
TV:  Nelonen Pro Extra ja Ruutu-palvelu

Kommentoi ensimmäisenä

Kommentoi