Vetovihje: Atlético Madrid – Rayo Vallecano 24.1.2015

Kotijoukkueen maalijuhlia odotellaan

Lauantain pelitarjonnasta silmille pomppaa Atlético Madridin ja Rayo Vallecanon välinen La Liga -taisto. Kotijoukkue lähtee otteluun selvänä ennakkosuosikkina.

BW eSports FI €100 welcome

Rayo Vallecano kuulostaakin helpolta vastukselta – vieläpä kotikentällä – mutta taulukko on tasaisempi kuin koskaan, eikä lipsumisiin ole varaa. Mahdollisuus mestaruuteen ja toisaalta yhtä suuri mahdollisuus valahtaa Mestarien liigaan oikeuttavilta sijoilta ovat tällä hetkellä ne ääripäät, joiden välissä Atlético Madrid pyrkii luovimaan parhaan taitonsa mukaan.

Espanjan cupin puolivälierällä Barcelonaa vastaan on merkityksensä, mutta Atléticon seurapomo Gil Marín ilmoitti tuoreeltaan, mihin päätähtäin on asetettu: sarjapeleihin ja Mestarien liigaan.

Taulukossa Atlético pitää hallussaan kolmossijaa. Kausi on ollut hyvä ja tuottanut saldon 13-2-4. Varsinkin kotonaan joukkue on ollut kova, sillä siellä tappioita on tullut vain yksi.

Kymmenentenä sijaitsevalla Rayolla on sitä vastoin ollut vaikeampaa, mistä kertoo saldokin: 7-2-10. Vierassaldo on kuitenkin kelvollinen: 5-1-4. Voitoista kolme on tullut tosin kolmea sarjan heikointa joukkuetta vastaan.

Runsasmaaliselta vaikuttaa

Yhteistä molemmille joukkueille on otteluiden runsasmaalisuus. Atléticon keskiarvo on 2,89 per ottelu, Rayon 2,79. Ero on siinä, että Atlético tekee pääosan otteluidensa maaleista itse, kun taas Rayo päästää pääosan. Atléticon maaliero on 38-18 ja Rayon 20-33.

Atlético on voittanut neljä viimeistä kotiotteluaan Rayo Vallecanoa vastaan ja tehnyt näissä peräti 14 maalia (eli 3,5 maalin keskiarvolla). Kannattaa muistaa sekin, että Rayo ei ole voittanut Vicente Calderonilla yli 15 vuoteen.

Markkinan mukaan maaliodotusarvot ovat korkealla. Yli 2,5 maalista saisi kertoimen 1,65, mutta meitä kiinnostaa Pafin tarjoama mainio kerroin 2,28 kotijoukkueen yli 2,5 maalista. Esimerkiksi Betsafe antaa vain 2,15.

Avaa tästä pelitili Pafille ja kuittaa herkkukerroin itsellesi!

Vetovihje: Atlético Madrid tekee yli 2,5 maalia
Kerroin: 2,28
Peliyhtiö: Paf
Kohde sulkeutuu: Lauantai 24.1. klo 21.00
TV:  Bet1234, Unibet, Viaplay

Kommentoi ensimmäisenä

Kommentoi