Vetovihje: Getafe – Celta Vigo 26.1.2015

Maanantain ainoa La Liga -koitos pelataan Madridissa Getafen ja Celta Vigon välillä Coliseum Alfonso Perezillä. Kertoimet vaikuttaisivat olevan kohteessa turhan paljon kallellaan ennakkosuosikin suuntaan.

BW eSports FI €100 welcome

Kärkipäästä sarjan hännille. Celta Vigoa hehkutettiin ennen kauden alkua, ja sesonki käynnistyikin erinomaisesti. Barcelonakin taipui marraskuun alussa kotonaan 0-1, mutta sen jälkeen Celta Vigo ei ole onnistunut nappaamaan sarjapeleistä yhtäkään täyttä pottia. Yhdeksän ottelua ovat tuottaneet vain kaksi pistettä ja vain YHDEN tehdyn maalin.

Merkkejä suunnanmuutoksesta on ollut nähtävissä. Kolme viikkoa sitten Valenciaa vastaan Celta Vigo pelasi erinomaisesti ja ylsi 1-1-tasapeliin. Sen jälkeen Athletic kaatui kotonaan 0-2 cup-ottelussa hyvällä esityksellä. Mutta viimeksi tuli jälleen tappio, kun Espanyol oli parempi kotonaan 1-0.

Putoamispeikko alkaakin hiljalleen näykkiä ahteria, ja tappiolla Celta Vigo olisi jo todella lirissä. Kuka olisi osannut aavistaa tällaista romahdusta vielä pari kuukautta sitten?

Joukkueen puolustuksen ehkä tärkein tukipilari, toppari Fontás, on pelikiellossa. Lisäksi sivussa ovat Mallo ja Oubina. Avainpelaajia kaikki kolme.

Getafe hallinnut keskinäisiä kotonaan

Getafenkaan tilanne ei ole helppo, sillä vain piste erottaa sen ylimmästä putoajan paikasta. Alla on pari tappiota, mutta kun Real Madrid ja Villarreal seisovat vastapäisellä kenttäpuoliskolla, paljon muunlaisia lopputulemia ei sovi odottaakaan. Esitykset olivat silti kelvollisia.

Huolestuttavaa on kuitenkin se, että Getafella on alla yhdeksän voitotonta ottelua. Joukkueen vire on Celtan tapaan umpisurkea.

Koko joukko pelaajia on poissa: Lacen, Velazquez, Valera ja Guaita muiden muassa. Eli molemmille joukkueille on yhteistä heikko vire, loukkaantumisongelmat ja taulukon häntäpäässä tarpominen.

Odotettavissa onkin tasainen taisto, jossa voittajan veikkaaminen on hankalaa. Sen takia uskommekin, että vieraat on nostettu liian selvään suosikin asemaan.

Kotiedulla on varmasti merkityksensä peräpään kamppailussa ja silläkin, että Getafe on voittanut kolme edellistä kohtaamista Coliseum Alfonso Perezillä. Pelivalintamme on Getafe 0 (asian handcap, panos takaisin tasapelillä) Pinnaclen kertoimella 2,26, joka on markkinoiden paras.

Avaa tästä pelitili Pinnaclelle ja nappaa markkinatoppi itsellesi!

Vetovihje: Getafe 0.0 (asian handicap)
Kerroin: 2,26
Peliyhtiö: Pinnacle
Kohde sulkeutuu: Maanantai 26.1. klo 21.45
TV:  Bet1234, Unibet

Kommentoi ensimmäisenä

Kommentoi