Vetovihje: Chelsea – Manchester City 31.1.2015

Isännät vahvemmilla Valioliigan kärkitaistossa

Lauantain mielenkiintoisin koitos Valioliigassa otellaan Chelsean ja Manchester Cityn välillä. Meillä on vankka näkemys siitä, kumpi kaksikosta on Stamford Bridgellä vahvempi.

BW eSports FI €100 welcome

Cityllä on sarja huonoja tuloksia alla, ja ero Chelsean hyväksi on nyt viisi pistettä. Tappio lauantaina tietäisi sitä, että lontoolaisseuraa olisi todella vaikea kammeta sivuun ykköspaikalta. Lauantain iltapeli on siis todellinen herkkupala, josta ei panoksia puutu.

Tasan viikko sitten City kärsi yllättävän 0-2-kotitappion Championshipin Middlesbrough’a vastaan. Joukkue oli liikkeellä pitkälti normaalimiehistöllään. Sitä ennen tuli niin ikään kotitappio Arsenalille samoin lukemin.

Uusi tulokas Wilfried Bony ja Yaya Touré ovat maajoukkuekomennuksella Afrikan mestaruusturnauksessa. Samir Nasrin pelikunto on arvoitus. Cityn tilanne on siis hankala.

10/10 voittoa Stamfordilla

Chelsea porskuttaa kohti mestaruutta, ja jos viime viikon 2-4-tappio Bradford Citylle merkitykseltään vähäisessä FA Cupissa unohdetaan, joukkue ei ole hävinnyt sitten uudenvuodenpäivän – tuolloin Tottenham oli parempi maalein 5-3.

Stamford Bridgellä Chelsea on voittanut kaikki kymmenen sarjapeliään ja pitänyt nollan kahdeksan kertaa. José Mourinhon alaisuudessa Chelsea on parantanut kotipelaamistaan selvästi, ja onkin mielenkiintoista seurata, kärsiikö joukkue yhtäkään pistemenetystä kotonaan koko sesongin aikana.

Kotivoiton kerroin on hiljalleen nykinyt ylöspäin viikon aikana lähinnä siksi, että Diego Costalle langetettiin pelikielto törkeästä käytöksestä Liverpool-ottelussa sekä Cesc Fabregas on sairastuvalla. Teräviä syömähampaita siis poissa.

Siltikin katsomme, että Chelsean pitäisi olla kertoimia selkeämpi suosikki. Valintamme on ykkösmerkki Bwinin kertoimella 2,20.

Avaa tästä pelitili Bwinille ja varmista lisäjännitys lauantain supertaistoon!

Vetovihje: 1×2 ykkönen, Chelsea voittaa
Kerroin: 2,20
Peliyhtiö: Bwin
Kohde sulkeutuu: Lauantai 31.1. klo 19.30
TV:  MTV Sport 1

Kommentoi ensimmäisenä

Kommentoi