Vetovihje: Liverpool – West Ham 31.1.2015

Viimeinen juna lähdössä Anfieldiltä?

Liverpool vastaan West Ham – onko viimeinen juna lähdössä eurokentille? Anfieldiltä kokeiluun alipeli.

Kotijoukkueella kolme, vierailla neljä pistettä viimeiseen europaikkaan oikeuttavalle. Niin Liverpool kuin West Hamkin haluavat välttää tappion Anfieldillä, tai muutoin vaarana on juuttuminen loppukaudeksi merkityksettömään keskikastin nuhjaamiseen.
BW eSports FI €100 welcome

West Ham ei ole kyennyt lyömään Liverpoolia vieraissa sitten vuoden 1963. Tämä kausi on ollut historiallisen hyvä, mikä kenties tuo kaivatun muutoksen rumaan Pool-saldoon. Joukkueella on alla kolme peräkkäistä voittoa ja kuusi tappiotonta, mutta otteluohjelma on ollut melko helppo.

Vieraissa West Hamillä on ollut vaikeuksia etenkin huippujoukkueita vastaan. Neljä edellistä voittoa ovat tulleet Ykkösliigan Bristol Citystä ja Valioliigan peräpään joukkueista West Bromwichista, Burnleystä ja Crystal Palacesta – periodin ulottuessa elokuulta tähän hetkeen.

Jenkinson, Song ja Tomkins kärsivät pikkuvammoista, mutta lienevät mukana Anfieldillä. Myös Kouyate saattaa olla mukana Senegalin pullahdettua tuoreeltaan ulos Afrikan mestaruusturnauksesta.

Viisi viimeistä alipelejä

Liverpoolilla on alla kolme voitotonta, mutta se on pelannut kaksi otteluista Chelseaa vastaan. Molemmissa mittelöissä Pool ylsi maalittomaan tasapeliin varsinaisella peliajalla. Viimeksi Liigacupissa tuli kuitenkin maalin tappio jatkoajan jälkeen. FA Cupin ottelu päättyi 0-0.

Tuloksellisesti punapaitojen vire on kuitenkin kelvollinen. Varsinainen peliaika huomioiden tappiottomia otteluita on alla yksitoista putkeen, mutta pelillisesti parannettavaa vielä riittää. Joukkueelta puuttuu vieläkin maalivainuinen pelaaja, sillä eniten osumia iskenyt hyökkääjä on kahden maalin Rickie Lamberg.

Puolustuspeliään Liverpool on parantanut selvästi viime aikoina, mikä kompensoi heppoista hyökkäyspeliä. Viidessä viime ottelussa on tullut yhtä monta maalia, ja kaikki kamppailut ovat jääneet alle 2,5 maaliin. West Hamillä alipelejä on 5/6 edellisistä.

Alle 3,0 maalia (rahat takaisin tasan kolmella) napataan peleihin Redbetin kertoimella 1,70.

Avaa tästä pelitili Redbetille ja nappaa 100 euron tervetuliaisbonus!

 

Vetovihje: Alle 3,0 maalia
Kerroin: 1,70
Peliyhtiö: Redbet (100 euron bonus)
Kohde sulkeutuu: Lauantai 31.1. klo 17.00
TV:  MTV Sport 1

Kommentoi ensimmäisenä

Kommentoi