Vetovihje: Wolfsburg – Bayern München 30.1.2015

Kevätkausi käynnistyy kärkikamppailulla

Bundesliiga jatkuu sarjatauon jälkeen, ja 18. kierros käynnistää sesongin jälkipuoliskon. Perjantai-iltana on luvassa kärkikamppailu sarjakakkosen Wolfsburgin ja -ykkösen Bayern Münchenin välillä Volkswagen Arenalla.

BW eSports FI €100 welcome

Viime vuoden kuutonen pitää hallussaan siis nyt kakkossijaa. Wolfsburg pelasi kauden avauspuoliskon erinomaisesti. Riittääkö Volkkarissa bensa kauden loppuun, se jää nähtäväksi, mutta lämpimät tuulet joka tapauksessa puhaltelevat autokaupungin joukkueen yllä.

Kuukauden mittaisen tauon aikana joukkue pelasi kolme harjoitusottelua, jotka kaikki päättyivät voittoihin. Vastustajat tosin eivät olleet huippuluokkaa – joukkueista kaksi tuli Etelä-Afrikasta ja yksi Saksan alatasolta.

Viime vuosi päätty kuuden ottelun tappiottomaan putkeen, kun esimerkiksi Lille kaatui vieraissa 0-3. Tämä voitto tarkoitti sitä, että joukkue jatkaa Eurooppa-liigan jatkopeleihin. Sarjatauon aikana myös sairastupaa on saatu tyhjennettyä. Koko avauskokoonpano on jalkeilla.

Edellisistä kohtaamisista selviä voittoja

Bayern München voittaa tämän kauden Bundesliigan selvällä marginaalilla, aivan kuten kahdella edelliskaudellakin. Jo tässä vaiheessa eroa sarjakakkoseen on 11 pistettä. On jo suorastaan koomista, kuinka suuri ero Bayernin ja muiden välillä on.

Bayern on ollut ylivoimainen huolimatta huomattavista loukkaantumisongelmistaan. Toistakymmentä pelaajaa puuttui jo ennen taukoa, mutta nyt poissaolijoiden lista on lyhyempi. Silti esimerkiksi tähden Philipp Lahm ja Franck Ribery ovat sivussa.

Joukkueiden välillä on selvä tasoero kärkiottelussakin, ja levännyt Bayern on Volkswagen Arenalla lähellä yhdeksättä peräkkäistä voittoaan. Joukkue on voittanut 5/8 edellisistä keskinäisistä vähintään kahdella maalilla, ja saman tempun uusimiseen on hyvät tänään saumat. Pelivalintamme onkin Bayern München -1,5 maalia (asian handicap), johon Pinnacle tarjoaa hyvän kertoimen.

Avaa tästä pelitili Pinnaclelle ja varmista lisäjännitys illan otteluun!

Vetovihje: Bayern München -1,5 maalia (asian handicap)
Kerroin: 2,44
Peliyhtiö: Pinnacle
Kohde sulkeutuu: Perjantai 30.1. klo 21.30
TV:  EuroSport 2

Kommentoi ensimmäisenä

Kommentoi