Vetovihje: Napoli – Inter 4.2.2015

Lazio, Juventus ja Fiorentina ovat jo selvittäneet tiensä Coppa Italian välieriin. Neljäs semifinalisti on joko Napoli tai Inter. Mutta kumpi, se ratkeaa tänään.

BW eSports FI €100 welcome

Inter etsii yhä parasta virettään. Tammikuun jälkipuolisko oli todelinen fiasko, kun Empolia vastaan tuli tasapeli ja Torinoa ja Sassuoloa vastaan tappiot. Cupissa Sampdoria kaatui sentään 2-0, mutta siinä ottelussa joukkue pelasi yli 80 minuuttia yhden ja varttitunnin kahden pelaajan ylivoimalla.

Koko kausi on ollut Interiltä surkea. Sijoitus Italian liigassa on kolmastoista, eikä ensi kauden europeleihin näytä olevan asiaa. Cupissa menestyminen toisi pientä lohtua ja voisi avata väylän myös eurokentille.

Vieraspelit ovat sujuneet heikosti, ja Inter on voittanut vain 2/11 vierasotteluistaan Serie A:ssa.

Liigan paras maalintekijä Dani Osvaldo on yhä sivussa sisäisten ristiriitojen ja erimielisyyksien takia.

Napoli ollut niskan päällä kotonaan

Napoli on kolmantena sarjassa jo porskuttaa neljän ottelun voittoputkessa. Viimeksi kaatui Chievo kotonaan 1-2. Pieniä parannuskohteita pelissä kyllä on, mutta kaiken kaikkiaan kunto on kova.

Kotikentällä Napoli on suoriutunut hiukan heikommin kuin vieraissa, mutta maaleja Stadio San Paololla yleensä nähdään. Napolin tehtyjen maalien keskiarvo on 2,3 per kotiottelu. Interiä vastaan Napoli on voittanut neljä edellistä kotiotteluaan ja tehnyt näissä kymmenen maalia.

Katsomme Napolin suosikiksi, ja ykkösmerkistä saisikin kertoimen 1,80, mutta koska lopputulos on todennäköisemmin 2-2 tai 3-3 kuin 1-0, siksi valintamme kohdistuu Napolin yli 1,5 maaliin samalla kertoimella.

Avaa tästä pelitili Betwaylle ja hyödynnä 50 euron ilmainen avausveto!

Vetovihje: Napoli yli 1,5 maalia
Kerroin: 1,80
Peliyhtiö: Betway (50 euron ilmaisveto)
Kohde sulkeutuu: Keskiviikko 4.2. klo 21.45
TV:  Bet1234

Kommentoi ensimmäisenä

Kommentoi