Vetovihje: Buffalo – St. Louis 5.2.2015

Vedonlyönnin kohdetarjonta ei ole torstaina kummoinen, mutta yhden täsmähaun löydämme tällekin päivälle – tai oikeastaan ensi yölle. Buffalo Sabres isännöi NHL:ssä St. Louis Bluesia. 

BW eSports FI €100 welcome

Buffalo kyntää syvällä NHL:n pohjamudissa. Pisteitä on kertynyt koko kaudella vähän, miltei puolet vähemmän kuin mitä viimeisistä pudotuspelisijoista taistelevilla joukkueilla on.

Viimeksi Buffalo toki esiintyi hyvin lyötyään Montréal Canadiensin vieraissa. Sitä ennen tappioita tuli kuitenkin 14 putkeen. Edellisestä kotivoitosta on pitkä aika, sillä se tuli edellisvuoden puolella. Nyt alla on viisi kotitappiota peräkkäin, ja näissä omissa on soinut peräti 21 kertaa.

Buffalo on kohdannut St. Louisin jo kertaalleen tällä kaudella. Marraskuun mittelön Blues voitti 6-1. Nuottipaidoilla on keskinäisistä alla viisi perättäistä voittoa Sabresia vastaan maalierolla 19-5. Lisäksi Blues on voittanut 5/6 edellisistä vieraspeleistään Buffaloa vastaan.

Blues hirmuvireessä

St. Louisin vire on kova, sillä joukkue porskuttaa kuuden ottelun voittoputkessa. Viimeksi kaatui itäistä konferenssia johtava Tampa Bay 2-1 jatkoajalla. Pitemmällä aikavälillä Blues on kerännyt peräti 11/12 voittoa edellisistään, sisältäen neljä perättäistä vierasvoittoa maalierolla 20-7.

Blues lukeutuu liigan eliittiin myös NHL:n sarjataulukossa ja voi hyvinkin voittaa runkosarjan. Hyökkäyspeli on häikäisevää ja on tuottanut eniten maaleja koko läntisessä konferenssissa. Puolustus on vastaavasti tiivis, mistä kertoo koko sarjan paras maaliero (+41). Vertailun vuoksi Buffalon saldo on 84 maalia pakkasella.

Tilastot puoltavat vierasvoittoa

Myös Bluesin erikoistilannepelaaminen on parempaa, samoin kuin maalivahdit ja aloitustilastot. Blues ottaa vähemmän jäähyjä, ja ennen kaikkea sillä on isompien panosten myötä parempi motivaatio. Runkosarjan ykköspaikka antaisi kotiedun ja helpommat vastustajat pudotuspeleihin aina päätyyn saakka. Buffalo sitä vastoin voi alkaa varailla jo kesälomareissua.

Pelivalintamme onkin Pinnaclen 2,09 St. Louisin vähintään kahden maalin voitosta (AH -1,5 maalia). Blues on voittanut 4/5 edellisistä keskinäisistä vähintään kahdella. Toisaalta Buffalo on hävinnyt 11/15 viime peleistään vähintään kahdella. Joukkueiden välillä on hurja tasoero, joten lähes tuplakerroin kyseisestä kohteesta maistuu meille.

Avaa tästä pelitili Pinnaclelle ja nappaa markkinatoppi itsellesi!

Vetovihje: St. Louis Blues (asian handicap, -1,5 maalia)
Kerroin: 2,09
Peliyhtiö: Pinnacle
Kohde sulkeutuu: Torstai 5.2. (Suomessa perjantai 6.2. klo 02.00)
TV:  Viaplay

Kommentoi ensimmäisenä

Kommentoi