Vetovihje: Juventus – Milan 7.2.2015

Klassikkotaisto Juventuksen ja Milanin välillä päättää Italian jalkapallolauantain. Me katsomme kotijoukkueen selväksi suosikiksi.

BW eSports FI €100 welcome

Juventus dominoi suvereenisti Serie A:ta. Joukkue johtaa sarjaa seitsemän pisteen erolla Romaan ja porskuttaa kohti neljättä peräkkäistä Scudettoa. Juve on aivan eri tasolla kuin sarjan muut joukkueet ja on hävinnyt vain yhden 21 ottelustaan (Genoaa vastaan vieraissa).

Juventuksen kotisaldo on 8-2-0 ja maaliero 27-5. Pistemenetyksiä tulee siis harvoin, ja tappiota vielä harvemmin. Voi hyvin olla, ettei joukkue häviä Juventus Stadiumilla tällä kaudella ainuttakaan ottelua.

Terveystilannekin on hyvä, sillä Arturo Vidal puuttuu ainoana vakiomiehistöstä.

Pahoja poissaoloja

Milanin ongelmat sen sijaan ovat mittavampia. Lähes koko puolustuslinja on sivussa ja palasia keskikentältä. Jeremy Ménez on toki kovassa lyönnissä osuttuaan kahdesti 3-1-voitossa jumbo-Parmaa vastaan, mutta muuten joukkue ei ole matkassa ykkösillään. Ennen Parma-voittoa punamustilla oli alla kolme tappiota putkeen, ja vieraissa voitto on kiertänyt kuudella viime yrittämällä.

Milan on jumittunut keskikastiin, eikä eurokentille liene asiaa varsinkaan terveystilanteen ollessa mitä on. Päävalmentaja ja seuralegenda Pippo Inzaghi on kovan kritiikin alla, mutta syystäkin.

Juventus ei jätä Milanille minkäänlaisia mahdollisuuksia. Pelivalintamme on Juventuksen vähintään kahden maalin voitto ComeOnin kertoimella 2,08.

Avaa tästä pelitili ComeOnille ja nappaa itsellesi peräti 300 euron bonus!

Vetovihje: Juventus -1,5 maalia (asian handicap)
Kerroin: 2,08
Peliyhtiö: ComeOn! (300 euron bonus)
Kohde sulkeutuu: Lauantai 7.2. klo 21.45
TV:  Bet1234

Kommentoi ensimmäisenä

Kommentoi