Vetovihje: West Ham – Manchester United 8.2.2015

Manchester United ei ole hävinnyt vieraskentällä sitten 2. marraskuuta, mutta pistemenetyksiä on tullut paljon tasapelien myötä. Sunnuntaina luvassa on reissu europaikkoja jahtaavan West Hamin vieraaksi.

BW eSports FI €100 welcome

Manchester United kaatoi nelosdivarin Cambridgen 3-0 kotona Old Traffordilla viimeksi, ja sitä ennen Leicester hävisi kotona 3-1. Vieraissa tappiota ei ole siis tullut yli kolmeen kuukauteen, mutta heikompienkin joukkueiden vieraana on tullut vain tasureita.

Kahdeksasta viime vieraspelistä on tullut neljä voittoa ja neljä tasuria. ManU hävisi Southamptonille 11. tammikuuta sen ottelun ollessa ainoa tappiollinen kuudessatoista viime ottelussa, joten vire on hyvä.

West Ham kuuluu Unitedin suosikkivastuksiin. ManU voitti kauden avauskohtaamisen 2-1 ja on ollut parempi kolmella viime kerralla. Edellinen tappio West Hamille tuli 2010. Sen jälkeen ManU on ottanut kuusi voittoa ja kaksi tasuria. Mutta Boleyn Groundilla West Ham pärjää usein paremmin, sillä joukkue on napsinut pisteitä 3/4 kertaa viime kotiotteluissaan Unitedia vastaan.

Vain yksi kotitappio viidessä kuukaudessa

West Ham hävisi edellisen ottelunsa, kun Livepool oli kotonaan parempi maalein 2-0 viikko sitten. Sitä ennen Hammersillä oli kolme peräkkäistä voittoa ja kuusi ilman tappiota. Kotona Lontoossa joukkue on kova, ja jos tappio Arsenalille joulukuussa jätetään laskuista, syyskuun jälkeinen kotisaldo on 8-2-0.

Matkan varrella ovat kaatuneet muun muassa Manchester City, Liverpool ja Swansea. Siksi uskallamme nytkin luottaa isäntiin tasoituskohteessa (asian handicap +0,5). Bet1234 antaa kohteen kertoimeksi 1,92, joka maistuu hyvin, sillä muuten taso huitelee 1,80 paikkeilla.

West Ham on kärsinyt vain yhden tappion yli viiden kuukauden aikana. ManUa vastaan myös viime vuosien kotisaldo on ollut hyvä. Unitedilla on vieläpä taipumusta vierastasapeleihin, sillä 4/6 edellistä matkapeliä ovat tuottaneet tasurin. West Ham +0,5 merkitsee käytännössä 1x-peliä.

Avaa tästä pelitili Bet1234:lle ja kuittaa itsellesi 100 euron avausbonus!

Vetovihje: West Ham +0,5 maalia (asian handicap)
Kerroin: 1,92
Peliyhtiö: Bet1234 (100 euron bonus)
Kohde sulkeutuu: Sunnuntai 8.2. klo 18.10
TV:  MTV Sport 1

Kommentoi ensimmäisenä

Kommentoi