Vetovihje: Elche – Rayo Vallecano 9.2.2015

Häntäpään taistossa nähtäneen jälleen maaleja

Elche toivottaa Rayo Vallecanon tervetulleeksi Estadio Manuel Martinez Valerolle maanantai-iltana. Viime yhteenotosta kehkeytyi kunnon maalijuhla, joten heilutellaanko verkkoja urakalla tänäänkin?

BW eSports FI €100 welcome

Kyseessä on La Ligan kellarikerroksen kamppailu, mutta kolme pistettä on jaossa tästäkin. Elche jumittaa jumbosijalla, mutta nousisi voitolla kuiville. Rayo Vallecanon sijoitus löytyy muutamaa pykälää ylempää, mutta tappiolla persusta alkaa kuumottaa.

Molemmat joukkueet ovat hävinneet kaksi viimeistä otteluaan; Elche Barcelonalle 0-6 ja Granadalle 0-1. Vallecano hävisi Atlético Madridille 1-3 ja Deportivo La Corunalle 1-2. Kumpikin on kerännyt seitsemän pistettä kahdeksasta viime pelistä. Vire on siis aika lailla identtinen.

Rayo Vallecano on perusluonteeltaan hyökkäyspelijoukkue, mutta silti se on tehnyt vain 22 maalia 21 ottelussa. Heikompia joukkueita vastaan verkko kyllä heiluu, mutta toisaalta alakertakin vuotaa. Maaleja on mennyt omiin toiseksi eniten Espanjan liigassa. Elche on päästänyt niitä eniten.

Maalitalkoot luvassa?

Molemmat joukkueet ovat liikkeellä ehjällä miehistöllä, mutta kummaltakin on yksi vakioryhmän puolustaja sivussa: Elcheltä Damian Suarez ja Rayolta Abdoulaye Ba.

Yhteistä on sekin, että kumpikin tarvitsee pisteitä kipeästi, eikä tasuri oikein riitä. Asetelma lupailee siis avoimen hyökkäysvoittoista peliä. Joulukuussa nähdyssä kohtaamisessa riitti menoa ja meininkiä viiden maalin edestä, ja runsasmaalinen ottelu voi olla edessä tänäänkin. Keskinäisissä on nähty vähintään kolme maalia 9/13 edelliskerralla.

Siten pelivalintamme onkin yli 2,5 maalia, jolle Betsson antaa markkinoiden parhaimmistoa olevan kertoimen 2,24.

Avaa pelitili Betssonille tästä ja nappaa 100 euron avausbonus!

Vetovihje: Yli 2,5 maalia
Kerroin: 2,24
Peliyhtiö: Betsson (100 euron bonus)
Kohde sulkeutuu: Maanantai 9.2. klo 21.45
TV:  Bet1234, Unibet

1 Comment on Vetovihje: Elche – Rayo Vallecano 9.2.2015

Kommentoi