Vetovihje: Dortmund – Mainz 05 13.2.2015

Maistuva pelikohde Bundesliigan perjantaimittelössä

Otteitaan parantanut Dortmund saa vieraakseen Bundesliigan perjantaimittelössä Mainz 05:n. Onnistuuko Borussia nappaamaan vuoden ensimmäisen kotivoittonsa?

BW eSports FI €100 welcome

Dortmund jätti jumbopaikan taakseen haettuaan vakuuttavan vierasvoiton tärkeässä sarjataulukon peräpään kamppailussa Freiburgilta – loppulukemiksi kirjattiin 0-3. Maaleista vastasivat pitkän jatkosopimuksen seuran kanssa hiljattain tehnyt Reus ja Aubameyang kahdesti. Odotettu kurssinmuutos saattoi olla siis tässä.

Kaikki toimi hienosti niin puolustus- kuin hyökkäyssuuntaankin. Dortmund pelasi kuin se huippujoukkue, jota se on viime vuosina ollut. Emmekä usko mallikkaan esityksen jääneen ainoaksi laatuaan vaan saavan jatkoa.

Myös Mainzilla on ollut suuria ongelmia kauden aikana, varsinkin lukuisten tasapelien takia. Puolet liigaotteluista ovat päättyneet tasan (4-10-6). Tasaisesta keskikastista on vain neljän pisteen matka viime kevään loppusijoitukseen, seiskasijaan, mutta putoamistaisto on vielä lähempänä. Ero Dortmundiin on kolme pistettä.

Mainz hävisi edellisen ottelunsa 0-2 Hertha Berliiniä vastaan. Maalivahti Loris Karius ajettiin ulos puolen tunnin pelin jälkeen ja on tänään sivussa. Vuonna 1994 syntynyt Stefano Kapino ottaa hänen paikkansa kauden debyyttiottelussaan.

Montako kertaa Mainz käy lipulla?

Dortmund on ennalta selvä suosikki, mikä näkyy myös 1×2-kohteen kertoimissa. Dortmundin voitto onkin hyvin todennäköinen, mennyttä kautta ajatellen ykkösmerkin valinnassa olisi myös riskinsä. Siksi käännämmekin katseet kulmapotkuihin.

Mainzin raja on asetettu 2,5:een – jonka joukkue on ylittänyt kaikissa yhdeksässä viime kilpaottelussaan. Esimerkiksi sarjakärki Bayern Müncheniä vastaan kulmia tuli neljä, vaikka pallonhallinta oli vain 35-prosenttisesti altavastaajan puolella.

Mainzin hyökkäyspään kulmien keskiarvo on vierasotteluissa 3,1. Dortmundin kotikulmien keskiarvo on tasan 3,0.

Jos ja kun Dortmund puolustaa todennäköistä johtoaan päätöskolmanneksella, Mainzin mahdollisuudet kulmapotkuihin kasvavat. Siksi pelivalintamme on Mainz yli 2,5 kulmapotkua Bwinin kertoimella 1,80. Katsomme kohteen pelikelpoiseksi aina 1,70 huitteille asti.

Avaa tästä pelitili Bwinille ja varmista lisäjännitys perjantai-iltaan!

Vetovihje: Mainz 05 yli 2,5 kulmapotkua
Kerroin: 1,80
Peliyhtiö: Bwin
Kohde sulkeutuu: Perjantai 13.2. klo 21.30
TV:  EuroSport 2

Kommentoi ensimmäisenä

Kommentoi