Vetovihje: PSG – Caen 14.2.2015

Isäntien suosikinasemaa liioiteltu

Ranskan liigan kolmonen Paris Saint-Germain jahtaa piikkipaikkaa kaksi pistettä Lyonin perässä. Täysi pistepotti kuitenkin vaaditaan lauantai-illan ottelusta kovavireistä Caenia vastaan. Helpommin sanottu kuin tehty?

BW eSports FI €100 welcome

PSG on kääntänyt kurssinsa heikon kaudenalun jälkeen, sillä alla on kahdeksan tappiotonta ottelua, joista seitsemän on päättynyt pariisilaisten voittoon. Joukkue on mukana myös molemmissa Ranskan cupissa ja kärkkyy liigan ykkössijaa.

Keskiviikkona PSG löi Nantesin Coupe de Francessa maalein 2-0. Avauskokoonpanon miehiä oli sivussa useita, kuten muun muassa Zlatan Ibrahimovic, joka istui penkillä koko ottelun.

Tätä ennen PSG pelasi erinomaisesti Lyonin vieraana ja haki 1-1-tasapelin. Lyonin kova kotivire huomioiden suoritus oli oikein hyvä. Terveystilannekin on mainio, sillä vain Javier Pastore on sivussa.

Altavastaajaa aliarvioitu

Caeniltä on sivussa paras maalintekijä Lenny Nangis (4), mutta hän on kuitenkin korvattavissa. Terveystilanne on kaiken kaikkiaan hyvä.

Myös Caenin kuntokäyrät osoittavat yläviistoon, sillä 11 voitottoman ottelun jälkeen joukkue porskuttaa neljän ottelun voittoputkessa. Näistä yksi tuli vieläpä europaikkoja kärkkyvästä Saint-Étiennestä. Putoamispeikko on hätistelty olkapäältä ainakin toistaiseksi, sillä viivaan on kaulaa neljä pinnaa.

Illan ottelussa PSG on ilman muuta suosikki, mutta kerroinasettelu on hiukan pielessä. PSG voittaa harvoin rökälelukemin – vain 2/24 liigaottelusta on päättynyt vähintään kolmen maalin voittoon. Yleensä voitto irtoaa maalin marginaalilla.

Nykykunnossaan Caen siis pystyy antamaan painetta PSG:lle Parc des Princesillä. Kakkosmerkki tasoituskohteessa (+2,0) siis kelpaa meille Bet1234:n kertoimella 1,68. PSG:n tasan kahden maalin voitolla panos palautuu. Bet1234 myös esittää ottelun suorana asiakkailleen.

Avaa tästä pelitili Bet1234:lle ja hyödynnä 100 euron avausbonus!

Vetovihje: Caen +2 maalia (asian handicap)
Kerroin: 1,68
Peliyhtiö: Bet1234 (100 euron bonus)
Kohde sulkeutuu: Lauantai 14.2. 17.00
TV/stream:  Bet1234, Unibet

Kommentoi ensimmäisenä

Kommentoi