Vetovihje: Arsenal – Middlesbrough 15.2.2015

Viasat Xtran tv-pelissä vain yksi suosikki

FA Cup on yllätysten turnaus. Arsenal kuitenkin hoiti hommat Brighton & Hove Albionia vastaan kunnialla ja kohtaa nyt viidennellä kierroksella Middlesbrough’n. Boro kaatoi Manchester City 2-0 – vieraissa.

BW eSports FI €100 welcome

Arsenal hävisi tuoreeltaan Tottenhamille Lontoon paikallisessa, mutta tykkimiehet palasivat takaisin voittokantaan viimeksi Leicesteriä vastaan. Arsenal voitti 2-1, vaikka peliesitys ei ollut kaikilta osin paras mahdollinen. Ailahteluun on kuitenkin totuttu tällä kaudella.

Loukkaantumiset ovat olleet Gunnersin ongelmana koko kauden. Tilanne on helpottanut, mutta sairaslistalla ovat yhä Ramsey, Arteta, Oxlade-Chamberlain ja luultavasti myös tähtihyökkääjä Alexis Sanchez. Hänen kohdallaan Arsene Wenger tuskin haluaa ottaa riskiä ”toisarvoisen” cup-ottelun takia.

Edellisistä seitsemästä ottelusta on irronnut saldo 6-0-1, ja Arsenal sijoittuukin kuntopuntarissa korkealle. Myös Middlesbrough on hyvässä lyönnissä, ja tappiot ovat kiertäneet joukkuetta kymmenessä viime ottelussa. Näistä viisi edellistä ovat vieläpä päättyneet voittoon.

Hyvä jakso on nostanut Boron jaettuun sarjakärkeen AFC Bournemouthin kanssa, ja nousu Valioliigaan vaikuttaa todennäköiseltä.

Yli 9,1 kulmaa per kotipeli

Sunnuntain cup-otteluun Arsenal lähtee ilman muuta suosikkina, ja ensin pohdimme Arsenalia tasoitusvedossa -1,5 maalin takamatkalta. Mutta koska FA Cup on epäloogisia yllätyksiä täynnä, jätämme tämän kohteen sittenkin väliin.

Sen sijaan keskitymme kulmapotkuihin, joissa Arsenalin rajaksi on asetettu 7,5. Joukkueen keskiarvo liigapeleissä on 9,1 per kotiottelu, ja koska vastus tulee tällä kertaa alemmasta sarjasta ja keskittynee puolustamiseen, isäntien kulmia voi hyvin tulla toistakymmentä.

Bet1234 antaa 1,83 yli 7,5 kotikulmasta, ja se on pelivalintamme.

Avaa tästä pelitili Bet1234:lle ja nappaa 100 euron avausbonus!

Vetovihje: Arsenal yli 7,5 kulmaa
Kerroin: 1,83
Peliyhtiö: Bet1234 (100 euron bonus)
Kohde sulkeutuu: Sunnuntai 15.2. klo 18.00
TV/stream:  Viasat Xtra

Kommentoi ensimmäisenä

Kommentoi