Vetovihje: Liverpool – Besiktas 19.2.2015

Liverpool ja Besiktas kohtasivat viimeksi 2007, ja tuolloin punapaidat voittivat Anfieldillä maalein 8-0. Nyt edessä on identtinen vääntö Eurooppa-liigan pudotuspelien avauskierroksella.

BW eSports FI €100 welcome

Liverpoolin taival Mestarien liigassa tyssäsi alkulohkon kolmossijaan, joten lohtuna edessä ovat maanosan kakkosturnauksen pudotuspelit. Seura kuitenkin arvostaa titteliä, ja esimerkiksi MLS:ään ensi kaudeksi suuntaavalle Steven Gerrardille sellainen varmasti kelpaisi.

Seitsemän vuotta sitten Liverpool ja Besiktas kohtasivat nimenomaan Mestarien liigassa. Tuolloin turkkilaiset tallattiin Anfieldin nurmenrakoon rumin 8-0-lukemin. Kuukautta aiemmin Istanbulissa Besiktas oli voittanut 2-1.

Nyt edessä on kuitenkin uusi peli. Liverpoolin loistovuodet ovat takanapäin, ja viimeksi seura nähtiin Mestarien liigan pudotuspeleissä kaudella 2008-09. Toissa kaudella Pool ylsi Eurooppa-liigassa samalle kierrokselle kuin nyt, mutta Zenit oli lopulta vahvempi.

Besiktasilla on rutkasti kokemusta europeleistä. Syyskaudella joukkue pullahti ulos Mestarien liigan karsinnoissa Arsenalia vastaan, mutta joukkue eteni Eurooppa-liigan pudotuspeleihin voitettuaan alkulohkonsa (3-3-0). Suoritus oli kova, ja esimerkiksi Tottenham jäi taakse.

Yllättääkö vierailija?

Liverpoolilta ovat Brad Jones, Lucas Leiva, Jon Flanagan, Jordan Rossiter ja ennen muita Steven Gerrard loukkaantuneina sivussa. Kaiken lisäksi Lazar Markovic on pelikiellossa, joten kotijoukkue on liikkeellä Anfieldillä tänään kovin siipirikkoisella ryhmällä.

Tolga Zengin – Besiktasin ykkösmolari – on sairastuvalla, mutta Cenk Gönen on oivallinen korvaaja. Myös Ismail Köybasi on sivussa, mutta kaiken kaikkiaan vieraiden terveystilanne on isäntiä parempi.

Molemmat joukkueet ovat hyvässä vireessä; Liverpool haki Crystal Palacelta 1-2-voiton FA Cupissa, ja Besiktas kaatoi Turkin sarjanelosen Bursasporin Demba Ban lisäajan voittomaalilla 3-2. Tuon voiton ansiosta joukkue nousi Süper Ligin piikkipaikalle.

Besiktasilla on mainio vierassaldo kotimaan liigassa (9-0-1), ja Tottenhamin kanssa joukkue pelasi White Hart Lanella tasapelin. Tuo esitys on hyvinkin vertailukelpoinen Liverpool-mittelön kanssa.

1×2-markkina näyttää tältä: 1,60-4,00-7,00. Meidän silmäämme isäntien suosikin asemaa on liioiteltu, joten pelivalintamme on Besiktas (AH +1,0) ComeOnin kertoimella 1,94. Poolin maalin voitolla panos palautuu.

Avaa tästä pelitili ComeOnille ja nappaa 300 euron tervetuliaisbonus!

Vetovihje: Besiktas (+1,0 asian handicap)
Kerroin: 1,94
Peliyhtiö: ComeOn! (300 euron bonus)
Kohde sulkeutuu: Torstai 19.2. klo 22.00
TV/stream: 

 

Kommentoi ensimmäisenä

Kommentoi