Vetovihje: Stuttgart – Dortmund 20.2.2015

Bundesliigan peränpitäjä Stuttgart kohtaa voittovireen löytäneen Dortmundin perjantai-iltana. Viime kauden kakkonen on omassa ennakossamme selvä suosikki Mercedes-Benz Arenalla.

BW eSports FI €100 welcome

Stuttgartin parempien otteiden puolesta saattoi elätellä toiveita vielä ennen vuodenvaihdetta. Ennen sarjataukoa peli kulki vielä kohtalaisesti ja joitakin pinnojakin satoi laariin, mutta nyt joukkue on palannut lähtöruutuun. Yksi tasapeli ja loput tappioita neljästä viime pelistä – eikä kotikentällä ainuttakaan tehtyä maalia lokakuun puolenvälin ja kuuden ottelun jälkeen.

Viime vuonna joukkue jäi taulukossa yhden pykälän päähän putoamiskarsinnasta, mutta nyt putoaminen näyttää väistämättömältä. Kuiville (juuri Dortmundiin) on matkaa toki vain neljä pistettä, mutta moni muu kellariosaston kilpailija on napsinut pisteitä omista peleistään.

Huomionarvoista on, että karmea kotivire on pysynyt sitkeästi päällä. Saldo 1-2-7 ja maaliero 4-19 ovat liigan surkeimmat.

Mitä kokoonpanoihin tulee, keskikentän avainmies Christian Gentner on tänään sivussa varoitustilin täyttymisen takia. Abdellaoue, Didavi, Rüdiger ja Leitner ovat loukkaantuneina sivussa.

Voittovire löytyi

Dortmund paranteli osakkeitaan siis sarjatauolta palattuaan pelattuaan maalittoman vierastasurin Bayer Leverkusenin kanssa. Sitä seurasi epäonninen tappio Augsburgille – mutta nyt alla on kaksi voittoa: 3-0 Augsburgia ja 4-2 Mainzia vastaan.

Nimivahva hyökkäys teki pahaa jälkeä viime kaudella ja on alkanut vihdoin tuottaa myös tämän sesongin nimiin. Esimerkiksi Marco Reus, joka hiljattain solmi uuden sopimuksen seuran kanssa, osui molemmissa voitto-otteluissa samoin kuin Pierre-Emerick Aubameyang.

Koska Bundesliigan keskikasti on tasainen, Dortmund voi hyvinkin yltää taulukon ylempään puoliskoon hakemalla voiton Mercedes-Benz Arenalta. Joukkue mielii ylöspäin sijoituksissa, vaikka pääfokus lieneekin Mestarien liigan pudotuspeleissä, jotka joukkue käynnistää ensi viikolla.

Joukkuetta on vaivannut sairastelu, sillä ainakin Erik Durm, Jakub Blaszczykowski ja mahdollisesti myös Mats Hummels ovat flunssan takia sivussa. Silti Dortmundin perustaso on parempi kuin Dortmundilla, joten uskomme vieraiden voittomahdollisuuksien olevan kertoimia paremmat. Kaksi viime ottelua sujuivat hienosti, joten itseluottamus on kohdillaan.

Dortmund -1,0 maalia AH (panos takaisin maalin voitolla) on keskinkertaisen panoksen arvoinen peli Pinnaclen kertoimella 2,03.

Avaa tästä pelitili Pinnaclelle ja nappaa markkinoiden paras kerroin itsellesi!

Vetovihje: Dortmund -1,0 maalia (asian handicap)
Kerroin: 2,03
Peliyhtiö: Pinnacle
Kohde sulkeutuu: Perjantai 20.2. klo 21.30
TV/stream:  EuroSport 2

Kommentoi ensimmäisenä

Kommentoi