Vetovihje: Levante – Granada 23.2.2015

Tärkeistä pisteistä pelataan Estadio Ciudad de Valencialla, kun putoamisvaarassa olevat Levante ja Granada iskevät yhteen maanantai-iltana Espanjan liigassa.

BW eSports FI €100 welcome

Sekä Levante että Granada jumittavat putoajan paikalla, ja jokainen piste on niille elintärkeä. Viime kaudella Levante onnistui hienosti ja sijoittui kymmenenneksi, vain pisteen päähän paikalliskilpailijasta Valenciasta.

Tällä kaudella on mennyt heikommin. Maaliero -26 on liigan huonoin ja sijoitus taulukossa viimeistä edellinen vain pisteen edellä jumbo-Cordobaa. Viimeksi joukkue kärsi 0-5-kotitappion Barcelonalle, vaikka sitä ennen tulikin maukas 4-1-kotivoitto Málagasta. Viidestä viime ottelusta saldo on 1-0-4.

Vieraissa peli on kulkenut kuitenkin heikosti, sillä alla on yksitoista voitotonta vierasottelua. Kotona taas viimeiset yhdeksän ottelua ovat tuottaneet vain yhden tappion. Marraskuun jälkeinen kotisaldo on 4-4-1. Kauden ainoa vierasvoitto tuli nimenomaan Granadasta syyskuun lopussa 0-1-lukemin.

Kumpikin putoamassa sarjasta

Vierailija Granada on pullahtamassa ulos La Ligasta. Joukkue on pelannut hurjan määrän tasapelejä : 10/23. Viidestä viimeisistä kolme on päättynyt tasan. Hyökkäyspeli on suuri ongelma, sillä neljässä edellisottelussa on tullut vain yksi maalia. Vieraissa voitottomia otteluita on alla kolmetoista (0-5-8).

Näemmekin tasapelin mahdollisuuden tänään ilmeisenä. Myös alle 2,5 maalia palauttaisi panoksen 3,5-kertaisena. Kuten sanottua Granada pelaa eniten tasureita La Ligassa, ja Levante on saman listan kolmonen pelattuaan niitä 7/23. Joukkueet ovat pelanneet otteluistaan siis 43,4 ja 30,4 prosenttia tasan, Granada ensin mainittuna. Lisäksi Granada on pelannut eniten alle 2,5 maalin otteluita (kaksi viimeistä päättyneet 0-0).

Levante ja Granada ovat tasainen kaksikko, joilla ei ole varaa tappioihin. Pelivalintamme onkin yhdistelmäveto a) tasapeli ja b) alle 2,5 maalia Nordicbetin kertoimella 3,50, jota voi verrata esimerkiksi ComeOnin 3,05:een.

Avaa tästä pelitili Nordicbetille ja nappaa itsellesi 200 euron tervetuliaisbonus!

Vetovihje: Tasapeli ja alle 2,5 maalia
Kerroin: 3,50
Peliyhtiö: Nordicbet (200 euron bonus)
Kohde sulkeutuu: Maanantai 23.2. klo 21.45
TV/stream:  Bet1234, Unibet

Kommentoi ensimmäisenä

Kommentoi