Vetovihje: Juventus – Dortmund 24.2.2015

Tasaiset ennakkoasetelmat - haiskahtaa ristiltä?

Juventus on pelannut 47 peräkkäistä kotiottelua ilman tappiota. Borussia Dortmundilla on Bundesliigassa kolmen ottelun voittoputki, ja Mestarien liigassa peli on kulkenut jo aiemmin. Asetelma vaikuttaa siis tasaiselta.

BW eSports FI €100 welcome

Borussia Dortmundin kausi on ollut vuoristorataa. Yhdessä vaiheessa joukkue piti Bundesliigan perää, vaikka joukkue voitti Mestarien liigan alkulohkonsa ennen esimerkiksi Arsenalia. Mutta viime viikkoina kaikki on sujunut hyvin; Kolme vakuuttavaa voittoa, yhdeksän tehtyä maalia, ja Marco Reusin jatkosopimus.

Viimeksi jumbo Stuttgart kaatui kotonaan 2-3, mikä tiesi Dortmundille toista perättäistä vierasvoittoa ja kolmatta tappiotonta kaiken kaikkiaan. Mestarien liigan seitsemästä edellisestä vieraspelistä on alla saldo 5-0-2. Tappiot joukkue kärsi Arsenalille ja Real Madridille. Lohkovaiheessa voittoja tuli 5/6 maalieron oltua 14-4.

Juven työmoraalissa petrattavaa

Tiistain kotijoukkue Juvetnus kaatoi häntäpään Atalantan viimeksi maalin erolla, mutta vire ei ole yhtä kova kuin aiemmin kaudella. Viisi viime ottelua ovat tuottaneet toki saldon 3-2-0, mutta vastustajiin nähden se on heikko suoritus. Esitykset eivät ole oikein vakuttaneet, mistä osoituksena pistemenetys Serie A:n viimeistä edelliselle Cesenalle (2-2) ja keskikastin Udineselle (0-0) ja vain maalin voitot jumbo Parmasta (0-1) ja kellariosaston Atalantasta (2-1).

Pelissä ja asenteessa on ollut siis parantamisen varaa, mutta vaikka näin tärkeään otteluun motivoitumisen luulisi olevan helppoa, paluu parempaan harvoin tapahtuu kuin napista painamalla.

Kokoonpanojen suhteen Juventuksen Arturo Vidal palasi harjoituksiin sunnuntaina, joten joukkue odottelee häntä mukaan tiistaina. Dortmund saa pärjätä ilman Kevin Großkreutzia, mutta Erik Durm, Jakub Blaszczykowski, Mats Hummels ja Jeremy Dudziak ovat selättäneet flunssan.

Täkyjä vetämään kaksin kappalein

Kertoimissa Juventuksen suosikin asemaa on nähdäksemme hiukan liioiteltu, varsinkin kun kyse on otteluparin avausosasta. Se kun on usein jälkimmäistä varovaisempaa peliä, ja tasapelejäkin tulee enemmän.

Viime viikon neljästä UCL-neljännesvälierästä kolme päättyi tasan, joten Bet1234:n ristin kerroin 3,40 vetää puoleensa. Kova kotijoukkue, jolla toisaalta on ollut ongelmia juuri Mestarien liigassa kohtaa kovavireisen vierailijan, mikä lupailee ennalta äärimmäisen tasaista mittelöä.

Lisäksi asetamme vedon, jossa Marco Reus tekee maalin Unibetin verrattain kovalla kertoimella 4,35. Reus on osunut viidesti yhtä monessa viime pelissä Mestarien liigassa. Uusi sopimus takaa keskittymisen olennaiseen, ja näin hyvä tarjous loistokuntoisen pelimiehen täysosumasta tuntuu kerrassaan vastustamattomalta.

Avaa tästä pelitili Unibetille ja hyödynnä 100+10 euron tervetuliaisbonus!

Vetovihje 1: 1×2, tasapeli
Kerroin: 3,40
Peliyhtiö: Bet1234 (100 euron bonus)
Vetovihje 2: Marco Reus onnistuu maalinteossa
Kerroin: 4,35
Peliyhtiö: Unibet (100+10 euron bonus)
Kohde sulkeutuu: Tiistai 24.2. klo 21.45
TV/stream:  MTV Sport 1

Kommentoi ensimmäisenä

Kommentoi