Vetovihje: Bayer Leverkusen – Atlético Madrid 25.2.2015

Atlético Madrid jäi vain sekuntien päähän Mestarien liigan mestaruudesta viime kaudella. Tänään joukkue lähtee pohjustamaan jatkoonpääsyä pudotuspeliavauksessaan Bayer Leverkusenia vastaan. 

BW eSports FI €100 welcome

Bayer Leverkusen aloitti kauden vahvasti hävittyään Bundesliigassa vain yhden yhdeksästä ottelustaan, mutta tämän vuoden puolella peli ei ole kulkenut (saldona 1-2-2). Vastuksetkin ovat tosin olleet kovia (Wolfsburg, Werder Bremen, Borussia Dortmund ja Augsburg).

Kotona BayArenalla Leverkusen on ollut pettymys. Alla on neljä peräkkäistä tappiota ja vain yksi voitto seitsemästä edellisestä – ja sekin surkeasta Kölnistä. Näissä joukkue on jäänyt vieläpä kolmesti nollille. Viimeksi Wolfsburgia vastaan tehoja kyllä tuli neljän maalin edestä, mutta omiin meni viisi!

Atlético Madrid kaatoi pari viikkoa sitten arkkivihollisensa Real Madridin peräti 4-0 Vicente Calderónilla, mutta sitä seurasi heti odottamaton tappio Celta Vigolle. Viimeksi Almeria kaatui selvästi 3-0, mutta vieraissa peli ei ole kulkenut toivotusti. Seitsemän viime kotipeliä ovat tuottaneet kuusi voittoa, mutta viisi edellistä vieraspeliä vain yhden.

Vain kaksi tappiota 19 viime ottelussa

Mestarien liigassa Atléticon peli on sujunut hyvin ja tuotti lohkovoiton. Pelit käynnistyivät tappiolla Olympiakosille, mitä seurasi neljä voittoa putkeen ja 0-0 tasapeli Juventusta vastaan. Maaliero viidessä jälkimmäisessä ottelussa tuotti maalieron 12-0, vaikka vastassa oli esimerkiksi Juventus kahdesti.

Pitkällä aikavälillä joukkueella on vain 2/19 tappiota edellisistä otteluista Mestarien liigassa. Olympiakoksen ohella vain Real Madrid oli viime kevään finaalissa vahvempi jatkoajalla.

Atléticon terveystilanne on hyvä, sillä vain Koke on sivussa. Leverkusenilta Ömer Toprak on pelikiellossa. Sairastuvalla ovat Lars Bender, Robbie Kruse ja Tin Jedvaj.

Leverkusenin vire on ollut siis hakusessa, mikä ei lupaa hyvää tärkeää europeliä ajatellen. Joukkueen saldo maanosan huippujoukkueita vastaan ei ole ollut kummoinen, sillä Barcelonan, Manchester Unitedin ja Paris Saint-Germainin kaltaiset vastustajat ovat hakeneet Leverkusenilta voiton. Siksi uskomme tänään Atlético Madridin niukkaan vierasvoittoon Bwinin kertoimella 2,45. 0-1?

Avaa tästä pelitili Bwinille ja varmista lisäjännitys illan kamppailuun!

Vetovihje: 1×2 kakkonen, Atlético Madrid voittaa
Kerroin: 2,45
Peliyhtiö: Bwin
Kohde sulkeutuu: Keskiviikko 25.2. klo 21.45
TV/stream:  MTV Sport 1

Kommentoi ensimmäisenä

Kommentoi