Vetovihje: West Ham – Crystal Palace 28.2.2015

Voitot ovat kiertäneet West Hamiä jo kuukauden päivät, mutta silti Hammers isännöi Crystal Palacea suosikkina Lontoon paikallisväännössä.

BW eSports FI €100 welcome

Crystal Palace ei janoa pisteitä mitenkään akuutisti, mutta ei pikku lisä pahaakaan tekisi. Valioliigassa asetelmat ovat tasaiset kellarista keskikerrokseen, mutta Palacen kaula ylimmälle putoajan paikalle on turvallisen tuntuiset seitsemän pistettä. Tappioputki voi muuttaa kaiken, mutta tällä hetkellä näyttää siltä, että Palace nähdään pääsarjassa myös ensi kaudella.

Edelliset kaksi ottelua tuottivat maalin tappiot Liverpoolille ja Arsenalille. Jälkimmäisen ottelun toinen puoliaika oli mainio, mutta se ei riittänyt. Glenn Murray kavensi yliajalla, mutta tasoitusyritys puoli minuuttia myöhemmin pysähtyi tolppaan.

Hyökkäyksestä Palacelta puuttuu todennäköisesti molemmat vakiomiehet Frazier Campbell ja Marouane Chamakh. Chamakhin poissaolo ei ole aivan varmaa, mutta viimeisten raporttien mukaan marokkolainen lienee sivussa.

Voitti Selhurst Parkilla

West Hamilta puuttuu pelikieltoaan lusiva Morgan Amalfitano, mutta hänen paikalleen on tarjolla pätevä korvaaja. Terveystilanne on siis kaiken kaikkiaan hyvä.

Edellisestä voitosta on vierähtänyt reilu kuukausi ja viisi ottelua (0-3-2), joten West Hamille varmasti kelpaisi täysi potti lauantaina. Otteluohjelma on ollut toki rankka, sillä neljä vastustajaa viidestä ovat edustaneet sarjan kärkiseitsikkoa.

Boleyn Ground joukkue esiintyy yleensä vahvasti, ja 7-3-3 on vakuuttava saldo kahdeksanteen sijaan nähden. Vain Chelsea, ManU, City ja Arsenal – eli kärkinelikko – on  kerännyt kotipeleistä enemmän pinnoja.

Crystal Palacella on parempi saldo keskinäisistä, mutta nyt Hammers on parempi kuin aikoihin. Tämän Palace sai tuta kotonaankin taivuttuaan edellisessä yhteenotossa maalein 1-3.

Nyt kun vierailta ovat vieläpä kärkipelaajat sivussa, kotivoiton todennäköisyys on nähdäksemme hiukan suurempi kuin mitä Pinnaclen kerroin 2,16 antaa ymmärtää. Siksi suosittelemme pelaamaan ykköstä nopeasti, sillä kerroin voi hyvin pudota lauantai-iltapäiväksi. Ottelu alkaa siis jo klo 14.45.

Avaa tästä pelitili Pinnaclelle ja varmista lisäjännitys lauantain mittelöön!

Vetovihje: 1×2 ykkönen, West Ham voittaa
Kerroin: 2,16
Peliyhtiö: Pinnacle
Kohde sulkeutuu: Lauantai 28.2. klo 14.45
TV/stream: MTV Sport 1

Kommentoi ensimmäisenä

Kommentoi