Vetovihje: Chelsea – Tottenham 1.3.2014

Liigacup-herruus ratkotaan lontoolaisten kesken

Lontoon paikallinen, Chelsea vastaan Tottenham – ja voittaja on Liigacup-mestari. Kuka nostelee pokaalia tänään Wembleyllä? Siihen emme ota kantaa, vaan käännämme katseet korttimarkkinaan.

Katso ottelu ilmaiseksi: Bet1234 näyttää ottelun kaikille asiakkailleen livestream-palvelunsa kautta. Avaa tili tästä ja nappaa 100 euron tervetuliaisbonus!

BW eSports FI €100 welcome

Molempien joukkueiden vire on hiukan hakusessa finaalin alla. Chelsea ylsi vain 1-1-tasapeliin putoamisvaarassa olevan ja nimettömän Burnleyn isäntänä viime viikolla, mikä oli vasta toinen pistemenetys kotona tämän kauden Valioliigassa. Tottenham ei ole voittanut ainuttakaan neljästä viime pelistään ja hävisi Eurooppa-liigassa viimeksi 0-2 Fiorentinalle.

Huomionarvoista on valmistautumisaika, jonka pituus joukkueiden välillä eroaa toisistaan suuresti. Chelsea on huilannut peräti kahdeksan päivää ja Tottenham vain kaksi. Tämä on toki otettu huomioon kertoimissa, sillä Spursin kerroin liikkuu kolmen huitteilla ja Chelsean mestaruudesta saisi 1,36. Peliyhtiöt ovat siis löytäneet selvän suosikin.

Spursin avainpelaaja Harry Kane pelasi vain puoli tuntia Fiorentinaa vastaan ja on siten tuoreella jalalla liikkeellä. Toisaalta osa ryhmästä oli täyskuormitettu pelaten täydet 90 minuuttia. Nippu on muuten terve. Chelsealta puuttuvat John Obi Mikel ja Memanja Matic.

Käykö käsi taskulla?

Kaikki puhuu Chelsean voiton puolesta, mutta 1,36 mukaan lukien jatkoajan ja rankkarit tai 1,70 suorasta ykkösestä ei meitä innosta. Kuten tiedämme, Tottenham voitti edellisen keskinäisen lätkälukemin 5-3. Spursin ryhmässä piilee potentiaalia, joten yllätysmahdollisuus on nytkin olemassa.

Voittajaa on hankala veikata, joten me käännämmekin katseemme korttikohteeseen. Päätuomarina toimii kokenut Anthony Taylor, joka jakaa varoituksia keskimäärin 4,25 per ottelu ja punaisia 0,20. Näin pienillä lukemillaan hän poikkeaa monista muista oikeudenjakajista.

Toki kyse on cupfinaalista ja derbystä, mutta 5,5 varoituksen raja on alittunut joukkueiden viime keskinäisissä 9/11 kertaa. Tätä tilastoa on hankala kokonaan sivuuttaa.

Bet1234 antaisi alipelistä 1,85, mutta he laskevat punaisen kortin kahdeksi kortiksi erotuksena moniin muihin peliyhtiöihin. Valitsemmekin mieluummin Nordicbetin kertoimen 1,82.

Avaa tästä pelitili Nordicbetille ja kuittaa itsellesi 200 euron avausbonus!

Vetovihje: Alle 5,5 varoitusta
Kerroin: 1,82
Peliyhtiö: Nordicbet (200 euron bonus)
Kohde sulkeutuu: Sunnuntai 1.3. klo 18.00
TV/stream:  Bet1234

Kommentoi ensimmäisenä

Kommentoi