Vetovihje: Celta Vigo – Elche 2.3.2015

Celta Vigo kynti pitkään syvällä, mutta kurssi on kääntynyt. Putoamisuhkan kanssa kamppaileva Elche matkaakin Luoteis-Espanjaan ja Estadio de Balaídosille maanantaina altavastaajan asemassa.

BW eSports FI €100 welcome

Kaksi pistettä kymmenestä liigaottelusta kolmen kuukauden aikana – siinä oli Celta Vigon saldo ennen tammikuun päättänyttä Córdoba-ottelua. Sen jälkeen on tullut neljä tappiotonta ottelua (3-1-0). Yksi voitto tuli sarjakolmosesta Atlético Madridista 2-0, mikä oli todellinen piristysruiske. Celta Vigo on kivunnut jo taulukon ylempään puoliskoon, yhdeksänneksi, ja pyrkii tietysti jatkamaan samalla linjalla.

Elche taistelee odotetusti sarjapaikastaan ja on vain pisteen verran putoamisviivan yläpuolella. Vire on ollut kuitenkin paranemaan päin viime viikkoina. Viimeksi tuli 0-2-tappio Real Madridille – mukiinmenevä tulos siis – joukkuen voitettua sitä ennen Eibarin ja Rayo Vallecanon.

Molemmilta joukkueilta on alakerrasta yksi mies pelikiellossa; isänniltä Sergi Gómez ja vierailta Enzo Roco.

Keskimäärin 9,6 kulmaa per peli

Kaikki puhuu tänään kotivoiton puolesta, mutta kerroin 1,50 ei oikein houkuttele. Sen sijaan kulmamarkkinasta pomppaa silmille kiintoisa kohde.

Celta Vigolla on joukkueessaan useita pallollisesti taitavia pelaajia. Kotipeleissään joukkue yleensä heiluttaakin tahtipuikkoa, sillä pallonhallinta on enimmäkseen sen puolella. Tämä näkyy myös kulmatilastossa, sillä sarjassa Celta Vigo saa kotijoukkueista eniten kulmapotkuja ottelua kohti (9,6) ja ottaa niitä toiseksi vähiten puolustuspäähän (2,8). Näiden lukemien ero on siis melkoinen, +6,8.

Elche tietää tämän ja panostaa varmasti puolustamiseen ja vastahyökkäyksiin. Joukkue tuottaa hyökkäyspään kulmia vieraskentällä sarjan kolmanneksi vähiten, keskimäärin 3,3 per ottelu.

Tilastollisesti on siis olemassa perusteet sille, että Celta Vigo kerää ottelussa kulmia vähintään neljä enemmän kuin vierailija. Nordicbet antaa tasoituskohteen (Celta Vigo -4 kulmaa, asian handicap) kertoimeksi merkillisen korkean 1,95, joka maistuu meille. Panos palautuu, mikäli isännät saavat tasan neljä kulmaa enemmän.

Avaa tästä pelitili Nordicbetille ja hyödynnä 200 euron avausbonus!

Vetovihje: Celta Vigo -4,0 kulmaa AH
Kerroin: 1,95
Peliyhtiö: Nordicbet (200 euron bonus)
Kohde sulkeutuu: Maanantai 2.3. klo 21.45
TV/stream:  Bet1234, Unibet

Kommentoi ensimmäisenä

Kommentoi