Vetovihje: Bournemouth – Wolverhampton 3.3.2015

Onnistuuko altavastaaja ryöstöretkessä?

Bournemouth on katsottu vaisusta vireestään huolimatta ennakkosuosikiksi Wolverhamptonia vastaan, mutta me uskomme Dean Courtilla vieraiden yllätykseen.

BW eSports FI €100 welcome

Ei voittoakaan viiteen otteluun. Bournemouth porskutti Championshipin piikkipaikalla kuukausia, mutta nyt joukkue vajoaa kuin kivi taulukossa alaspäin. Nousukarsintaviiva kävelee kohta vastaan, sillä se on vain kaksi pistettä joukkueen alapuolella ja Wolverhampton kolme.

Kotona joukkue kohdannut keskikastin kaksikon Huddersfieldin ja Blackburnin – kumpikin tasapelejä. Fakta on, että Bournemouth on sarjan kahdeksan heikoimman kotijoukkueen joukossa. Kasassa on yhtä monta pinnaa omalta kentältä kuin vieraistakin.

Wolverhampton rynnii ylöspäin ja on yksi sarjan kovakuntoisimmista ryhmistä tällä hetkellä. Joukkue huokuu itseluottamusta kolmen peräkkäisen voiton jäljiltä (maaliero näissä 9-0).

Vierassaldoksi on muodostunut 5-2-1 sitten joulukuun, ja ainoa tappio tuli huippukuntoiselle Norwichille.

Omituinen kerroinasettelu

Kertoimenlaatijoiden mukaan Wolverhamptonin yllätyssaumat ovat pienet (1,75-3,80-5,25), mutta vieraiden altavastaajan asemaa on liioiteltu. Wolvesilla on ilman muuta nippu, joka kestää vertailun isäntien kanssa ja kuntokäyrät osoittavat aivan eri suuntiin. Wolvesin kärkinimet suoriutuvat hyvin ottelu toisensa jälkeen, kun taas Bournemouthin parhaimmisto on jäässä.

Taulukossa joukkueiden ero on vain kolme pinnaa. On siis kerrassaan merkillistä, miten ihmeessä markkina näkee asetelman näin kotivetoisena.

Bournemouth pyrkinee ottelussa pallonhalintaan, mutta Wolverhampton taitaa vastahyökkäyspelin. Vierailla on nähdäksemme hyvät saumat voittoon, joten pelivalintamme on Wolves dnb (panos takaisin tasapelillä), josta Betsson antaa kertoimeksi 3,45.

Avaa tästä pelitili Betssonille ja hyödynnä 100 euron tervetuliaisbonus!

Vetovihje: Wolverhampton draw no bet
Kerroin: 3,45
Peliyhtiö: Betsson (100 euron bonus)
Kohde sulkeutuu: Tiistai 3.3. klo 21.45
TV/stream: 

Kommentoi ensimmäisenä

Kommentoi