Vetovihje: West Ham – Chelsea 4.3.2015

Bluesilla cup-kohmelo?

Valioliigan ystäviä hemmotellaan tänään, sillä luvassa on kaksikin Lontoon derbyä. Toinen niistä otellaan West Hamin ja Chelsean välillä Boleyn Groundilla. Painaako vierailla cup-finaali vielä jaloissa – ja kupolissa?

BW eSports FI €100 welcome

Chelsea kaatoi Liigacupin finaalissa Tottenhamin 2-0, vaikka olikin ajoittain purjeessa. Sininen bussi tukki kuitenkin oman pään riittävän tiiviisti, jolloin vastustajan oli hankala päästä kunnon maalipaikkoihin. Tehokkuudesta ei tarvitse sanoa mitään – kaksi vetoa maalia kohti, kaksi maalia. Se on yksi Chelsean vahvuuksista, että aina ei ole pakko esittää absoluuttista parastaan voittaakseen.

Valioliigan taulukossa kaula sarjakakkoseen Manchester Cityyn on viisi pistettä, ja otteluita on yksi vähemmän pelattuna. Voitolla ero venähtäisi siis kahdeksaan pinnaan, mikä voi olla mestaruuden kannalta jo ratkaisevan paljon. Cityltä vaadittaisiin joka tapauksessa hurja kovaa kiriä loppukaudesta, ja Chelsealta epäonnistumisia.

Chelsean peli ei häikäise yhtä lailla vieraissa, sillä voittoja on tullut ”vain” 7/13. Siksi katsomme, että suoran kakkosen kerroin 1,65 on painettu turhan alas.

West Ham tuloksiaan parempi

West Hamin saumat eurokentille ovat käytännössä menneet. Kauden alku oli parempi, sillä nyt joukkue on valahtanut jo yhdeksänneksi, eikä lopullinen sijoitus taulukon ylemmässä puoliskossakaan ole kiveen hakattu. Kun cupeja tai europelejä ei ole häiritsemässä, joukkue voi keskittyä loppukaudesta esiintymään edukseen Valioliigassa.

Kuuden edellisen ottelun saldo on 0-3-3, mutta otteluohjelma on ollut kova. Heikompiaan vastaan Hammers on hävinnyt, mutta parempiaan vastaan (Tottenham, Southampton ja ManU) on tullut tasapelit.

Tottenhamia vastaan West Ham oli erittäin lähellä voittaa, eivätkä tulokset muutenkaan ole aivan vastanneet peliesityksiä. Viimeksi Hammers hävisi Crystal Palacelle Boleyn Groundilla, mikä oli tietysti suuri pettymys. Muuten kotipelit ovat menneet tällä kaudella hyvin (7-3-4) ja yllätyksiäkin on nähty – kuten esimerkiksi voitot Manchester Citystä, Liverpoolista ja Tottenhamista. West Ham ei ole missään nimessä mikään tusinajoukkue.

Chelsea pelasi finaalin siis sunnuntaina ja juhli luonnollisesti cup-voittoa. On siis ilmeistä, että väsy painaa vielä jaloissa ja korvien välissäkin. Sikäli West Hamin tasoitusveto (+1 maali AH, panos takaisin maalin tappiolla) maistuu meille Bet1234:n kertoimella 1,85.

Avaa tästä pelitili Bet1234:lle ja hyödynnä 100 euron avausbonus!

Vetovihje: West Ham +1 maali (asian handicap)
Kerroin: 1,85
Peliyhtiö: Bet1234 (100 euron bonus)
Kohde sulkeutuu: Keskiviikko 4.3. klo 21.45
TV/stream: 

Kommentoi ensimmäisenä

Kommentoi