Vetovihje: Napoli – Inter 8.3.2015

Kotijoukkue ennalta vahvemmilla

Napolin on turha haaveilla enää Italian liigan mestaruudesta, sillä Juventus porskuttaa kärjessä 13 pisteen päässä. Peli-ilme on kuitenkin hyvä, ja mahdollisuudet ensi kauden Mestarien liigaan ovat olemassa.

BW eSports FI €100 welcome

Napoli on vakuuttavassa vireessä, ja kotikentällä joukkue on lähestulkoon lyömätön. Alla on kuusi peräkkäistä voittoa Stadio San Paololla ja vain yksi tappio viimeisistä yhdestätoista Serie A:n ottelusta.  Pisteitä on neljä vähemmän kuin sarjakakkosella Romalla ja kaksi enemmän kuin nelossijaa hallussaan pitävällä Laziolla. Rafael Benitezin porukka hamuaa siis täyttä pistepottia pysyäkseen kärkikolmikossa.

Viimeksi Napoli pelasi Lazion vieraana 1-1-tasapelin Coppa Italiassa, mikä suo joukkueelle edun otteluparin kakkososaan.

Vierailija Inter on taulukossa yhdeksäntenä ilman suurta toivoa paremmista sijoista. Eurokentille ei ole ensi kaudeksi mitään asiaa, joten loppukauden panosten kanssa on vähän niin ja näin. Torstaina edessä on Eurooppa-liigan neljännesvälieräavaus Wolfsburgin vieraana, kun taas Napoli isännöi Moskovan Dynamoa.

Interin käyrä osoitti yläviistoon neljän voiton ja tasurin myötä ennen viime ottelua, jossa joukkue menetti otteensa europaikasta 0-1-kotitappiolla Fiorentinalle.

Napoli ollut tyly isäntä jo 18 vuotta

Kuten sanottua Napoli on todella kova kotijoukkue, ja Interin se on lyönyt kotonaan jo viidesti peräkkäin. Napoli ei ole itse asiassa hävinnyt kotonaan Interille sitten vuoden 1997, joten uskomme isäntien olevan niskan päällä nytkin.

Suora ykkönen pelataan Bet1234:lle oivalla kertoimella 1,91. Esimerkiksi Redbet antaa samasta kohteesta vain 1,78.

Avaa tästä pelitili Bet1234:lle ja kuittaa itsellesi 100 euron tervetuliaisbonus!

Vetovihje: 1×2 ykkönen, Napoli voittaa
Kerroin: 1,91
Peliyhtiö: Bet1234 (100 euron bonus)
Kohde sulkeutuu: Sunnuntai 8.3. klo 21.45
TV/stream:  ViaPlay

Kommentoi ensimmäisenä

Kommentoi