Vetovihje: Valencia – Deportivo 13.3.2015

Valencia on tyly isäntä

Europaikkaa jahtaava Valencia ja sarjapaikastaan taisteleva Deportivo La Coruña iskevät yhteen Estadio de Mestallalla perjantai-iltana. Varma ykkönen? 

BW eSports FI €100 welcome

Sarjatulokas Deportivo tiesi, että kaudesta pääsarjassa tulee vaikea, mutta suoritus on ollut silti varsin kelvollinen. Joukkue on pelannut fiksusti rajallisella materiaalillaan. Tappioita on tullut harvoin murskalukemin, ja maaliero on parempi kuin monilla häntäpään kilpailijoilla. Silti vain yksi piste erottaa joukkueen vaaravyöhykkeeltä, joten joukkue pelaa veitsi kurkulla ottelusta toiseen.

Viime viikolla Deportivo kärsi kotitappion Sevillalle hurlumhei-karkeloissa 3-4-lukemin, mikä tiesi neljättä peräkkäistä voitotonta ottelua (0-1-3). Nyt vastassa on kova Valencia vieraissa, joten puolustusasenteen kanssa on oltava tarkempi.

Vieraissa Deportivon pelillä harvoin kerätään tyylipisteitä. Maalintekokin tuottaa tuskaa, sillä kahdessatoista ottelussa joukkue on tehnyt maaleja keskimäärin vain joka toisessa.

Hyökkäyksestä puuttuu kolme pelaajaa – Toché, Postiga ja Costa. Yksikään kolmikosta ei kuitenkaan ollut Sevillaa vastaan avauksessa, ja silti joukkue teki kolme maalia. Oriol Riera antoi osoituksen piilevistä kyvyistään kahdella osumalla.

Sarjan kovin kotijoukkue

Valencia on vakuuttanut ja kerännyt hienoja tuloksia viime ajoilta. Tällä hetkellä joukkue paistattelee päivää nelossijalla, joka oikeuttaisi Mestarien liigan karsintapaikkaan. Joukkue haki viimeksi 1-1-tasurin Atleticó Madridilta voitettuaan neljä edellistä otteluaan.

Reissu Valencian vieraaksi hankalimpia mahdollisia La Ligassa, sillä ”Los Che” on kerännyt parhaan kotisaldon koko sarjassa (11-1-1). Vain Barcelona on hakenut voiton Valencialta ja senkin lisäajan ratkaisuosumalla.

Avauskokoonpanosta on sivussa kaksi miestä pelikieltojen takia ((keskikenttämies Javi Fuego ja toppari Shkodran Mustafi), mutta penkilläkin riittää päteviä paikkaajia.

Illan mittelö on Valencian heiniä vähintään kahden maalin erolla. Pelivalintamme onkin Pinnaclen -1,5 AH kertoimella 2,38.

Avaa tästä pelitili Pinnaclelle ja varmista lisäjännitys perjantai-iltaan!

Vetovihje: Valencia -1,5 maalia (asian handicap)
Kerroin: 2,38
Peliyhtiö: Pinnacle
Kohde sulkeutuu: Torstai 13.3. klo 21.45
TV/stream:  Bet1234

Kommentoi ensimmäisenä

Kommentoi