Vetovihje: Swansea – Liverpool 16.3.2015

Kotijoukkue karttaa taas kulmalippua?

Kulmapotkujen lukumäärän veikkaaminen on erikoisaluettamme. Maanantai-iltana peleihin nostetaan Swansean ja Liverpoolin välinen Valioliiga-taisto Liberty Stadiumilta.

BW eSports FI €100 welcome

Englannin liigan 29. kierros huipentuu. Viitossijaa hallussaan pitävä Liverpool tarvitsee voiton noustakseen sarjanelosen Manchester Unitedin kantaan ja toisaalta tehdäkseen pesäeroa niskaan hönkiviin. Swansealla ei isompia panoksia enää ole, sillä joukkue tulee sijoittumaan keskikastiin.

Liverpool lähti viime viikolla supersuosikkina FA Cupin puolivälierään kotona Blackburnia vastaan. Ottelu päättyi kuitenkin tasan, mikä tiesi uusintaa kolmen viikon päähän. Myönteistä oli se, että Pool pelasi 22. peräkkäisen tappiottoman ottelunsa (varsinaiset peliajat huomioiden). Liigassa joukkue onkin ollut loistoiskussa viime aikoina voitettuaan putkeen neljä ottelua, joista kolme huippujoukkeita vastaan.

Swansea on arvaamaton, ja esitykset ovat pitkälti päivän asenteesta kiinni. Viime viikkojen aikana joukkue on voittanut esimerkiksi ManUn mutta toisaalta hävinnyt West Bromwichille. Edellisestä ottelusta on aikaa jo liki kaksi viikkoa. Tuolloin Tottenham oli vieraissa parempi maalein 3-2.

Joukkueiden suorituksissa ei ole suurta eroa isäntänä ja vierailijana sikäli, että Swansean kotisaldo on 7-4-3 ja Liverpool vierassaldo 7-1-5. Tässä mielessä tilastot lupailevat lähtökohdiltaan tasaista taistoa.

Keskiarvona 3,9 kulmaa

Mutta kuten sanottua me keskitymme kulmapotkuihin, ja huomion kiinnittää Swansean alipeli. Raja on asetettu nimittäin 4,5, mikä tuntuu sinänsä oikein asetetulta, mutta kerroin vaikuttaisi vetävän vinoon vedonlyöjien eduksi.

Ja tässä perustelut: Swansea luo sarjan vähiten kulmia kotijoukkueista (ja vieraissa myös), vaikka joukkue majailee taulukon ylemmässä puoliskossa ja siten monesti hallitsee pelitapahtumia, varsinkin Liberty Stadiumilla. Joukkueen pelitapa on kuitenkin sellainen, että pallonhallinta ei johda kulmiin toisin kuin monilla muilla joukkueilla.

Liverpoolin motivaatio on huipussaan, sillä joukkue voi keskittyä nyt sarjapeleihin ja europaikan jahtaamiseen. Mitä pelitapahtumiin tulee, tänään Pool lienee hienokseltaan vallankahvassa.

Swansean kulmien keskiarvo on Liberty Stadiumilla 3,9 per ottelu. Joukkue on jäänyt alle 4,5 rajan neljässä viime kotipelissään. Tästä syystä Betsafen 2,02 alipelistä maistuu meille.

Avaa tästä pelitili Betsafelle ja nappaa itsellesi 150 euron bonus!

Vetovihje: Swansea alle 4,5 kulmaa
Kerroin: 2,02
Peliyhtiö: Betsafe (150 euron bonus)
Kohde sulkeutuu: Maanantai 16.3. klo 22.00
TV/stream:  MTV Sport 1

Kommentoi ensimmäisenä

Kommentoi