Vetovihje: Atlético Madrid – Bayer Leverkusen 17.3.2015

Vierailla hyvät saumat yllätykseen illan tv-väännössä

Bayer Leverkusenin ja Atlético Madridin avauskohtaaminen päättyi 1-0, ja tiistai-iltana joukkue kohtaa Vicente Calderónilla. Panoksena on paikka Mestarien liigan puolivälierissä, ja me kokeilemme yllätystä.

BW eSports FI €100 welcome

Leverkusenille riitti BayArenalla siis yksi maali voittoon. Se tulikin ansaitusti, ja Atlético saa olla tyytyväinen vain yhden maalin takamatkaan. Hakan Çalhanoglu vastasi ottelun ainoasta osumasta toisen jakson alkupuolella ja oli yksi useista säväyttäneistä Leverkusen-pelaajista. Atléticon on syytä parantaa otteitaan selvästi, mikäli joukkue mielii jatkoon. Jatkoonmenijän kertoimet ovat nyt saksalaisten eduksi 2,15-1,80.

Atléticolla on alla neljä peräkkäistä ilman voittoa, ja kolme edellistä ovat päättyneet tasan. Sunnuntain vieraspeli Espanyolia vastaan päättyi maalittomaan. Miranda ajettiin ulos avauspuolikkaan lopulla, mutta sekään ei käy selitykseksi, sillä ensimmäisen kolmevarttisen aikana hyökkäyspelistä puuttui mielikuvitus. Maalinteko tuottaa tuskaa, sillä joukkue on jäänyt nollille 4/6 kertaa viime peleissään – La Ligan sarjanelosena siis!

Jos vire on heikko, terveystilannekaan ei ole paras mahdollinen. Kaksi tärkeää palasta, Diego Godin ja Tiago ovat pelikiellossa. Leverkusenilla sen sijaan on koko nippu kasassa, pois lukien pitkäaikaistoipilaat Robbie Kruse ja Tin Jedvaj.

Viiden edellisen maalierona 11-0

1×2-markkina lupailee kotivoittoa: 1,80-3,55-4,80 – mutta näemme asetelman toisin. Joku voisi sanoa, että kertoimenlaskijat ovat itse asiassa täysin hakoteillä.

Leverkusen on todellisessa huippuvireessä voitettuaan viisi edellistä ja vieläpä nollilla. Maaliero on murskaava 11-0. Otteluohjelma Atlético-ottelun jälkeen olisi voinut olla kovempikin, mutta näin hurjaa tuloskuntoa ei voi ohittaa olankohautuksella.

Puolustuspeli toimii, kun taas Atléticon hyökkäyspeli on tökkinyt viime viikkoina. Ei olisi isokaan ihme, jos Leverkusen onnistuisi pitämään nollan jälleen. Yllätyskakkonen ei voi mitenkään olla niin kaukana kuin kertoimenlaatijat katsovat. Siksi pelivalintamme onkin suora kakkonen Bet1234:n kertoimella 5,50. Varovaisemmat ottavat double chancen (X2) Unibetin kertoimella 2,12.

Avaa tästä pelitili Betsafelle ja hyödynnä 150 euron tervetuliaisbonus uudelle asiakkaalle!

Vetovihje: 1×2 kakkonen, Leverkusen voittaa
Kerroin: 5,00
Peliyhtiö: Bet1234 (100 euron bonus)
Kohde sulkeutuu: Tiistai 17.3. klo 21.45
TV/stream:  Yle TV 2

Kommentoi ensimmäisenä

Kommentoi