Vetovihje: Barcelona – Real Madrid 22.3.2015

Jättien taistossa kertoimia tasaisemmat asetelmat

Maailman suurin ja kaunein seurajoukkueiden kaksinkamppailu, El Clásico, Barcelona vastaan Real Madrid. Espanjan liigan ykkönen ja kakkonen. Taulukossa vain pisteen ero. Panoksena kaikki ja vähän päälle. Tässä pelivihjeemme.

Bet1234 esittää ottelun suoratoistopalvelussaan. Avaa pelitili ja nappaa myös 100 euron tervetuliaisbonus!

BW eSports FI €100 welcome

Jälleen kerran mestaruustaisto on kahden kauppa tutun taisteluparin kesken. Real Madrid on johtanut sarjaa pääosan kaudesta menetettyään kuitenkin piikkipaikan heikomman jakson jlkeen. Viime aikoina vaisut esitykset ovat keränneet kritiikkiä. Tuloksetkin ovat jättäneet toivomisen varaa; pistemenetys Villarrealille, tappiot Athletic Bilbaolle ja Schalke 04:lle, vaikka jatkopaikka irtosikin jälkimmäistä vastaan. Toki Levante kaatui viime viikolla perussuorituksella 2-0.

Katalaanien tilanne on toinen. Alla on kuusi peräkkäistä voittoa ja tuplat Manchester Cityä vastaan Mestarien liigassa. Puolustuspeli ei ole ollut ehkä parasta mahdollista, mutta hyökkäyspeli on ollut tuttua Barcaa.

Tänään oman ottelunsa ottelun sisällä käyvät hyökkäystriot Messi-Suarez-Neymar ja Ronaldo-Benzema-Bale. Jälkimmäisen kolmikon vire on ollut viime aikoina hakusessa varsinkin Gareth Balella, jonka yhdeksän pelin maaliton putki katkesi vasta Levantea vastaan.

Molempien terveystilanne on hyvä, sillä Barcelonalta on sivussa vain pitkäaikaistoipilas Thomas Vermaelen, Real Madridilta James Rodríguez ja Sami Khedira.

Barca hävisi edellisen kohtaamisen

Vedonlyönnin suhteen näemme Barcelonan olevan niskan päällä – ainakin paperilla. Klassikkopelissä mitä tahansa voi kuitenkin tapahtua, ja siksi 1×2-markkina näyttää hiukan turhan kotivetoiselta (1,65-4,47-4,68).

Kauden edellinen kohtaaminen Santiago Bernabéulla oli Real Madridin heiniä maalein 3-1, ilman Baleakin. Se oli joukkueelle toinen peräkkäinen El Clásicon voitto. Joukkue on hakenut täydet pisteet 2/5 kertaa edellisistä yhteenotoista Camp Noulta, eli kotietu ei ole historiallisesti painanut paljoa näissä mittelöissä.

Barcelona on juuri nyt kovassa lyönnissä, mutta jos jostain joukkueesta on pysäyttäjäksi, niin nimenomaan Carlo Ancelottin ryhmästä.

Jos Real Madrid saa Leo Messin kuriin, joukkueella on hyvät saumat voittaa – selvästi paremmat kuin mitä kakkosen kerroin antaa ymmärtää. Siksi pelivalintamme onkin Pinnaclen 4,91. Lisäksi sijoitamme pari lanttia yhdistelmään, jossa Real Madrid voittaa ja ottelussa nähdään yli 3,5 maalia Betssonin kertoimella 10,50.

Nyt pidetään peukkuja vierasyllätykselle!

Vetovihjeet: 1×2 kakkonen, Real Madrid voittaa
Real Madrid voittaa & yli 3,5 maalia
Kertoimet: 4,91 / 10,50
Peliyhtiö: Pinnacle
Betsson (100 euron bonus)
Kohde sulkeutuu: Sunnuntai 22.3. klo 22.00
TV/stream:  Bet1234

Kommentoi ensimmäisenä

Kommentoi