Vetovihje: Philadelphia – Chicago 25.3.2015

Blackhawksin voitonmarssi saa jatkoa

NHL:n runkosarja on kääntynyt loppusuoralle, ja kierroksia on jäljellä kymmenkunta. Philadelphia Flyers isännöi ensi yönä Chicago Blackhawksia ottelussa, jonka myös Viasat Hockey Finland esittää suorana.

BW eSports FI €100 welcome

Philadelphian ei tarvitse enää uneksia pudotuspeleistä, sillä eroa viimeiseen playoffs-paikkaan on kymmenen pistettä ja otteluita on jäljellä vähemmän kuin muilla. NHL:n kahden pisteen voitoilla ei kurota sellaista eroa kiinni.

Peliesityksissä ei ole muutenkaan ollut hurraamista. Viimeksi Philly onnistui häviämään heittopussi Edmontonille, joka oli hävinnyt otteluistaan 53/72 ennen sunnuntain kamppailua. Tappio oli Flyersille neljäs peräkkäinen ja kahdeksas viimeiseen yhdeksään peliin.

Kotona Pennsylvaniassa joukkue on pärjännyt hiukan paremmin kuin vieraskaukaloissa. Edellisessä kotiottelussa Flyers yllätti kaikki lyömällä Detroitin peräti 7-2, mutta siltikin joukkue on hävinnyt puolet kymmenestä viime kotipelistään.

Superstara Kane sivussa

Chicago sen sijaan on NHL:n paras joukkue ja hakee parhaita mahdollisia lähtöasetelmia pudotuspeleihin. Supertähti Patrick Kane on loukkaantuneena sivussa, mutta se ei ole joukkueen menoa hidastanut. Vastuunkantajia löytyy laajalla rintamalla.

Kane loukkaannuttua Blackhawks sortui kolmeen tappioon perätysten, mutta sen jälkeen voittoja on tullut 9/12 voittoa. Nytkin käynnissä on kuuden ottelun voittoputki, vaikka käynnissä on pitkä vieraskiertue. Esimerkiksi idän huippujoukkueet New York Rangers ja Islanders taipuivat kotonaan tuoreeltaan 0-1 ja 1-4.

Chicago on voittanut neljä viidestä viime vierasottelustaan. Viimeksi Carolina sai tunnustaa inkkarilauman paremmakseen 1-3-lukemin.

Kun Chicago ja Philadelphia edellisen kerran kohtasivat, Blackhawks voitti 4-0. Nyt pelataan toki Phillyssä, mutta silti uskomme Chicagoon. Yli tuplakerroin kovavireisen Chicagon voitosta vaisua Philadelphiaa vastaan ansaitsee pelin. Bet1234 antaa kertoimeksi 2,04, joka on markkinoiden parhaimmistoa.

Avaa pelitili Bet1234:lle ja hyödynnä 100 euron tervetuliaisbonus!

Vetovihje: 1×2 kakkonen, Chicago voittaa
Kerroin: 2,04
Peliyhtiö: Bet1234
Kohde sulkeutuu: Torstain vastainen yö klo 02.05
TV/stream:  Viasat Hockey Finland, Viaplay

Kommentoi ensimmäisenä

Kommentoi