Vetovihje: Englanti – Liettua 27.3.2015

Kotijoukkue ravaa kulmalipulla

Perjantain pelikohde haetaan Wembley Stadiumilta, missä Englanti isännöi illalla Liettuaa. Me uskomme kotijoukkueen paukuttavan kulmapotkuja avauspuoliajalla.

BW eSports FI €100 welcome

Englanti porskuttaa väkevästi kohti Ranskassa pelattavia EM-kisoja ja hakee viidettä voittoaan alkulohkon viidestä mahdollisesta. Jatkopaikka on käytännössä varma, sillä lohkokakkoseen, -kolmoseen ja -neloseen on kaulaa jo kuusi pistettä. Kuusi viimeistä otteluaan Englanti voi pelata siis suhteellisen vapautuneesti, kun taas Slovenia, Sveitsi ja juuri Liettua käyv käyvät raadollista kamppailuaan kakkossijasta.

Liverpool-tähti Daniel Sturridge jää kokoonpanosta sivuun loukkaantumisen takia. Toisaalta maalinsylkijä Harry Kane saattaa nousta avausmiehistöön. Päävalmentaja Roy Hodgson uumoili aiemmin viikolla TheFa.comissa, että Kanen debyytti nähdään hyvin pian lähitulevaisuudessa.

Liettua aloitti karsinnat parhaalla mahdollisella tavalla voitoilla San Marinosta ja Virosta, mutta näitä seurasivat tappiot Slovenialle ja Sveitsille. Loppusijoitus kärkikolmikossa olisi iso yllätys, ja juuri niiltä sijoilta joko lunastetaan kisalippu suoraan tai karsintojen kautta.

Kulmakavalkadi luvassa?

Kolmen leijonan ryhmä on luonnollisesti supersuosikki, mikä käy selväksi kertoimistakin. Ykkönen antaa mieltä latistavat 1,13 – ja kyllä, Englannin pitäisi voittaa tämä jokaisena viikonpäivänä.

Lukemat voisivat olla 5/6-0, mutta toisaalta esimerkiksi Viroa vastaan engelsmanneilla oli suuria vaikeuksia, eikä ratkaisua saatu aikaiseksi kuin vasta ottelun loppusuoralla. Englanti on joka tapauksessa todellinen kulmapotkukone kotikentällä, sillä esimerkiksi San Marinoa vastaan se käväisi lipulla 16 kertaa – Sloveniaa vastaan yhdeksän.

Jos Englannilla on mukava johto tauolla, joukkue voi laskea tempoa huoletta ottelun jälkipuoliskolle. Uskommekin, että kulmia nähdään avauspuoliajalla enemmän. Yli 5,5 kulmaa (asian) avauspuoliajalla pelataan Bet1234:lle makoisalla kertoimella 1,93.

Vetovihje: Yli 5,5 kulmaa 1. puoliajalla (asian)
Kerroin: 1,93
Peliyhtiö: Bet1234 (100 euron bonus)
Kohde sulkeutuu: Perjantai 27.3. klo 21.45
TV/stream: 

Kommentoi ensimmäisenä

Kommentoi