Vetovihje: KalPa – Lukko 30.3.2015

Haetaanko voittaja jatkoeristä?

KalPa ja Lukko iskevät yhteen maanantaina kuudennessa puolivälierässä Kuopiossa. Onnistuuko kotijoukkue venyttämään ottelusarjan ratkaisua seitsemänteen koitokseen?

BW eSports FI €100 welcome

Lukko vei nimiinsä sarjan kaksi ensimmäistä mittelöä puhtaasti 3-0 kotona ja vieraissa, mutta kuopiolaiset saivat maalihanat auki kolmannessa kohtaamisessa Raumalla ja palasivat tutkakuvaan jatkoaikavoitolla. Sen jälkeen molemmat voittivat kotiottelunsa – Lukko viimeksi maalein 3-2 iskettyään voitto-osuman dramaattisesti päätöshetkillä.

Voitot ovat siis raumalaisille 3-2, ja kuopiolaisille tappio tänään tietäisi kesäloman alkamista. Lukko voi pelata hiukan vapautuneemmin, koska se saisi ratkaisupelin kotikaukaloonsa. Kuopiolaisten ryhmä on raumalaisia nuorempi ja kokemattomampi, tämä ilmenee ratkaisupaikoissa nähdyn kaltaisina lipsautuksina niin maalinsuulla kuin muuallakin kaukalossa.

Savon Sanomien mukaan KalPan maalilla torjuukin tänään kahdessa ensimmäisessä ottelussa pelannut Andy Chiodo. Kokoonpanoonsa kotijoukkue saa kaksi tärkeää palaajaa, kun Jonne Tammela on toipunut pelikuntoon ja Juuso Riikola on kärsinyt rangaistuksensa. Toisaalta lauantaina pelin kesken jättänyt Antti Halonen on yhä sivussa.

Lukko viihtynyt Kuopiossa

Lukolle viidennen yhteenoton voitto oli iso, sillä KalPa oli kirinyt kahdella edelliskerralla otteluvoitoissa tasoihin. Kokonaisuutena raumalaiset ovat olleet sarjassa hitusen niskan päällä, missä auttaa varmasti se tosiasia, että Lukolla on enemmän pudotuspelikokemusta.

Raumalla kummankin joukkueen maalit syntyivät vastustajan tekemistä selkeistä virheistä, joten tänään niitä vähemmän tekevä on vahvolla. Myös avausmaalilla on iso merkitys, sillä avausmaalin tekijä on voittanut ottelun kaikissa viidessä kamppailuissa.

1×2-markkinassa KalPa on ensimmäistä kertaa ottelusarjan aikana hiuksenhieno suosikki yksittäisessä pelissä, mutta tilastollisesti raumalaiset ovat pärjänneet kilpipaitojen vieraana hyvin. Ennen viime perjantain Kuopion tappiota Lukko oli hakenut pisteitä Niiralan montusta kuusi peräkkäistä kertaa (viisi voittoa).

Ottelu vaikuttaa lähtökohtaisesti erittäin tasaiselta. Lukolla on enemmän kokemusta pudotuspeleistä, mutta KalPan kotietu ja taistelutahto tasaa voimasuhteet. Ratkaisua saatetaan hyvinkin hakea jatkoilta, joten pelivalintamme on X Bet1234:n kertoimella 3,75.

Avaa pelitili Bet1234:lle ja hyödynnä 100 euron tervetuliaisbonus!

Vetovihje: 1×2, tasapeli
Kerroin: 3,75
Peliyhtiö: Bet1234 (100 euron bonus)
Kohde sulkeutuu: Maanantai 30.3. klo 18.30
TV/stream:  Nelonen Pro 1, Ruutu-palvelu

Kommentoi ensimmäisenä

Kommentoi