Vetovihje: Kärpät – JYP 3.4.2015

Yllättääkö JYP heti välieräavauksessa?

SM-liigan välierät käynnistyvät tänään pitkänäperjantaina. Oulussa finaalipaikkaa ryhtyvät tavoittelemaan Kärpät ja JYP, mutta onko kotijoukkue todella kertoimien veroinen ennakkosuosikki?

BW eSports FI €100 welcome

Runkosarjan ylivoimaisesti voittanut Kärpät kampitti puolivälierissä SaiPan voitoin 4-1. Ainoan tappionsa oululaiset kärsivät toisessa ottelussa Lappeenrannassa, mutta myös toisessa vierasottelussa oli vaikeuksia. Toki kokonaisuutena joukkue oli selvästi edellä vastustajaansa.

JYPiä vastaan tasoa on nostettava, sillä hurrikaanipaidat ovat vastustajana selvästi SaiPaa kovempi. Etenkin erikoistilanteista oululaisten pitää suoriutua nähtyä paremmin. Ylivoimalla Kärpät teki puolivälierissä vastaan neljä maalia, JYP peräti kahdeksan. Oululaisten alivoima taas ei tunnetusti lukeudu sarjan eliittiin. Myös ykkösketjulta odotetaan tasonnostoa, ja esimerkiksi Ivan Humlin on ”rikottava kiikarinsa”.

Tässä mielessä avausottelun 1×2-kohteen kerroinasettelu 1,75-3,89-3,92 on liikaa kallellaan Kärppien suuntaan. Asetelmat ovat avausottelussa taatusti tasaisemmat.

JYP voitti molemmat Oulun-kohtaamiset

JYP pärjäsi tuloksellisesti sitäkin paremmin selätettyään Bluesin suoraan neljässä ottelussa. Jyväskyläläisten ylivoimakone toimi kuin rasvattu. Maalilla myös Tuomas Tarkki palasi omalle tasolleen, ja koko alakerta tiivistyi runkosarjassa nähdystä. Tätä tarvitaan myös välierissä, sillä oululaiset pystyvät hyökkäämään kapealla kärjellä pelanneita espoolaisia selvästi laajemmalla rintamalla.

Viime kauden mestariryhmään verrattuna oululaisten puolustuspeli ei ole enää yhtä vakuuttavaa, joten siinä saattaa piillä JYPin iskun paikka. Ja kuten tiedetään, sarjan avausottelussa altavastaajan yllätyssaumat ovat usein otollisimmat.

Huomionarvoista runkosarjassa oli sekin, että kaikki neljä kohtaamista päättyivät vierasvoittoihin – molempien eduksi kertaalleen jatkoilla, ja toisella vierailulla varsinaisella peliajalla. Kärpät taipui JYPille Raksilassa niinkin tuoreeltaan kuin 12. maaliskuuta 2-3. Runkosarjan kohtaamiset olivat toki eri pelejä, mutta jonkinlaista lisäboostia vierasvoitot jyväskyläläisille varmasti antavat.

Oma pelivalintamme on double chance X2, eli kassa kilahtaa JYPin yltäessä vähintään jatkoajalle. Bet1234 tarjoaa kohteeseen markkinoiden parhaan kertoimen 2,05.

Avaa tästä pelitili Bet1234:lle ja hyödynnä 100 euron tervetuliaisbonus!

Vetovihje: Double chance X2
Kerroin: 2,05
Peliyhtiö: Bet1234 (100 euron bonus)
Kohde sulkeutuu: Perjantai 3.4. klo 18.30
TV/stream:  Nelonen Pro 2, Ruutu-palvelu

Kommentoi ensimmäisenä

Kommentoi