Vetovihje: Dortmund – Bayern München 4.4.2015

Borussia Dortmundin ja Bayern Münchenin väliset ottelut ovat aina kuumia koitoksia, koska usein juuri nämä joukkueet ovat vääntäneet kättä mestaruudesta. Tällä kertaa kaksikon ei tarvitse taistella pisteistä hampaat irvessä.

BW eSports FI €100 welcome

Maaottelutauko tuli päätökseensä, joten Bundesliigakin palaa parin viikon paussilta. Edessä on heti kova taisto Saksan kahden suurseuran välillä.

Dortmund on ollut Bayernin haastaja viime vuodet, mutta tänä vuonna joukkue on ollut todellinen pettymys jumitettuaan sarjan hännillä aina viime vuoden loppuun. Sittemmin joukkue löysi identiteettinsä ja nousi keskikastiin, mutta vieläkään peli ei ole huipputasoa. Tämä kävi selväksi myös eurotasolla, kun tie Mestarien liigan pudotuspeleissä nousi pystyyn Juventusta vastaan tylyllä yhteistuloksella 1-5.

Bayern sen sijaan on täyttänyt odotukset. Kaula sarjakakkoseen Wolfsburgiin on kymmenen pistettä, vaikka hutejakin tulee säännöllisin väliajoin. Juuri ennen taukoa tuli tappio Borussia M’gladbachille 0-2 hyökkäyspelin oltua täysin onnetonta.

Ylipelistä tarjolla maukas kerroin

Arjen Robben oli sivussa pääosan M’gladbach-ottelusta, mikä oli pitkälti syy maalipaikkojen vähyyteen. Hänenkään merkitystään ei sovi silti liioitella, sillä hyökkäys on laaja ja maailman huipputasoa. Vahinkoja yksinkertaisesti sattuu silloin tällöin pitkän pelikauden aikana.

Robben on sivussa myös tänään ja asettuu sairaslistalle yhdessä David Alaban ja Franck Ribéryn kanssa, mutta toisaalta kapteeni Philipp Lahm palaa tositoimiin samoin kuin Thiago Alcantara.

Myös Dortmund saa takaisin Eric Durmin ja Marcel Schmelzerin. Sivussa ovat Lukasz Piszczek ja Oliver Kirch.

Ylipeleille saa harvoin isoja kertoimia näissä kohtaamisissa, mutta nyt Pinnacle tarjoaa yli 2,5 maalista niinkin maukasta kerrointa kuin 1,93 – joka on hyvä mistä tahansa poissaoloista huolimatta. On paremminkin niin päin, että Lahmin paluu tuo lisää hyökkäysvoimaa alakertaan.

Vaikka pisteet eivät ole kummallekaan elintärkeitä, kumpaakin ne joka tapauksessa kiinnostavat. Seitsemästä edellisestä kohtaamisesta viidessä on nähty vähintään kolme maalia, joten oma pelivalintammekin on yli 2,5 maalia Pinnaclen kertoimella 1,93. Se on markkinoiden ehdotonta parhaimmistoa.

Avaa tästä pelitili Pinnaclelle ja tartu kiinni loistokertoimeen!

Vetovihje: Yli 2,5 maalia
Kerroin: 1,93
Peliyhtiö: Pinnacle
Kohde sulkeutuu: Lauantai 4.4. klo 19.30
TV/stream:  Eurosport 2

Kommentoi ensimmäisenä

Kommentoi