Vetovihje: Levante – Sevilla 7.4.2015

Levante on pelannut Sevillaa vastaan jo seitsemän tappiotonta ottelua peräkkäin. Onnistuuko Sevilla katkaisemaan kirouksen vihdoin tiistai-iltana?

BW eSports FI €100 welcome

Levante palasi Espanjan liigaan kaudeksi 2010-11, ja loppusijoitukset ovat olleet sittemmin neljästoista, kuudes ja yhdestoista. Nyt joukkue sijaitsee  vain kolme pistettä putoamisviivan yläpuolella sijalla 14. Mutta suurjoukkue Sevillaa vastaan saldo on kova.

Sitten joulukuun 2011 saldo on tarkalleen ottaen 3-4-0. Marraskuun edellinen kohtaaminen Sevillan kotikentällä päättyi 1-1.

Levante on hävinnyt kolme viidestä edellisestään. Kotona Estadio Ciudad de Valencialla peli kulkee yleensä vierasotteluita paremmin. Viimeksi tuli toki 0-1-tappio Celta Vigolle, mutta sitä ennen Levante voitti kolme ottelua putkeen. Tappioita on kertynyt kahdestatoista viime kotiottelusta vain kaksi.

Sarjaviitonen Sevilla kaatoi Athletic Bilbaon lauantaina 2-0 ja on kovassa lyönnissä. Alla on nimittäin kuusi peräkkäistä voittoa, joista kolme tuli taulukossa pykälää alempana rynnivästä Villarrealista (yksi La Ligassa ja kaksi cupissa).

Vieraissa Sevilla on voittanut neljä putkeen, mutta sitä ennen tappioita tuli peräti viisi perätysten. Tämä ottelu tulee nopeasti vastaan, koska huilia viikonlopun peleistä on kertynyt vain pari päivää. Tämä on Sevillan etu, sillä vieraiden ryhmä on Levantea laajempi ja tottunut kierrätykseen muun muassa europelien myötä.

Osuuko Bacca jälleen?

Sevilla on tasoltaan selvästi kovempi kuin Levante. Vieraat pystyvät horjuttamaan isäntien puolustusta niin keskustan pisto- ja pystypalloilla kuin myös laitojen kautta hyökäten. Toisaalta Levante on kuitenkin kova kotijoukkue, joka taitaa etenkin erikoistilanteet.

Jätämme suoran kakkosen pelaamatta myös Sevillan heikon Levante-historian takia. Toisaalta Levante +0,5 kertoimella 2,00 ei sekään innosta pelaamaan, koska Sevillan vire on tällä hetkellä häikäisevä.

Sen sijaan pelin arvoinen kohde löytyykin pelaajakohtaisista vedoista. Sevillan Carlos Arturo Bacca on nimittäin La Ligan maalitilastossa kolmantena 17 osumallaan Messin ja Ronaldon perässä. Se on mainio suoritus ajatellen, millaisia supertähtiä Espanjan liigassa hyökkää. Eikä hän edes edusta sarjan mahtiseuroja.

Viikonloppuna Bacca teki yhden Sevillan maaleista Athletic Bilbaota vastaan. Hän osui myös maaottelutauolla ja on paukuttanut Sevillalle kuusi häkkiä yhdessätoista viime pelissä. Bet1234 antaa loistavaa kautta pelaavan Baccan maalista kertoimen 2,20, ja siihen tartumme.

Levanten puolustus oli häikäisevä vielä alkukaudesta, mutta kevättä kohti se on alkanut vuotaa. Seitsemässä viime ottelussa omissa on soinut viisitoista kertaa. Ongelmia tuottavat varsinkin ne joukkueet, joilla on yksilötaitoa. Taulukon ylemmän puoliskon vastukset ovat tuottaneet Levantelle hankaluuksia.

Avaa pelitili Bet1234:lle ja hyödynnä 100 euron tervetuliaisbonus!

Vetovihje: Bacca onnistuu maalinteossa
Kerroin: 2,20
Peliyhtiö: Bet1234 (100 euron bonus)
Kohde sulkeutuu: Tiistai 7.4. klo 23.00
TV/stream:  Bet1234

1 Comment on Vetovihje: Levante – Sevilla 7.4.2015

Kommentoi