Vetovihje: Villarreal – Espanyol 9.4.2015

Espanyolia La Ligassa torstai-iltana isännöivä Villarreal pyrkii pitämään kiinni paikastaan europeleissä. Vieraiden tiivistynyt puolustuspeli voi tietää kuitenkin sitä, että tänään voi olla luvassa pistemenetys.

BW eSports FI €100 welcome

Villarreal seilaa juuri nyt vastatuulessa, sillä alla on viisi voitotonta ottelua; kolme tappiota ja kaksi tasapeliä. Viimeksi joukkue ylsi maalittomaan vierastasapeliin Valencian kanssa osin tuurillakin, koska isännillä oli useita maalintekopaikkoja. Villarreal sen sijaan ei luonut niitä juurikaan.

Nyt Villarrealilla olisi mahdollisuus ampaista karkuun Málagalta, joka niin ikään jahtaa europelejä. Voitolla ero kasvaisi kahdeksaan pisteeseen, ja kisa olisi käytännössä ohi. Mutta millaiset ovat isäntien voitonmahdollisuudet? Kohtalaiset toki, mutta nähdäksemme silti kertoimia pienemmät. Ykkösmerkistä tarjolla oleva 1,55 on todella matala.

Isänniltä ovat sivussa Denis Tsheryshev ja Bruno Soriano. Moi Gómez on kysymysmerkki.

Kolme edellistä tasureita

Katalaaneilta ovat pelikiellossa Salva Sevilla ja Juan Fuentes. Päteviä paikkaajia kuitenkin löytyy, ja muutenkin ryhmä on terveenä. Espanyolilla pitäisi siis olla saumoja jopa yllätykseen El Madrigalilla.

Voitot ovat kiertäneet Espanyolia Villarrealin tapaan viidessä viime ottelussa, ja vire on heikko. Päävalmentaja Sergion pitäisikin löytää ratkaisut, joilla hyökkäyspään tehottomuudesta päästäisiin eroon.

Kaikesta huolimatta kolme edellistä ottelua ovat päättyneet tasan, ja yksi näistä tuli sarjakolmosta Atlético Madridia vastaan. Vaikka panoksia ei loppukaudesta sinänsä ole, Espanyol puolustaa erittäin hyvin. Villarreal puolestaan lienee suhteellisen tyytyväinen seiskasijaansa, joten sillä olisi ”varaa” ottaa tästä tasapeli. Ei olisi isokaan yllätys, jos risti olisi jälleen oikea valinta.

Markkinoiden paras kerroin on Pinnaclen 4,27, mutta jos olet avausbonuksen perään, esimerkiksi Betsafe tarjoaa kerrointa 4,20.

Avaa tästä pelitili Betsafelle ja hyödynnä 100 euron tervetuliaisbonus!

Vetovihje: 1×2, tasapeli
Kerroin: 4,27
Peliyhtiö: Pinnacle
Kohde sulkeutuu: Torstai 9.4. klo 23.00
TV/stream:  Unibet, Bet1234

Kommentoi ensimmäisenä

Kommentoi