Vetovihje: Swansea – Everton 11.4.2015

Tarjolla herkullinen kulmapotkukohde

Lauantain Valioliiga-kierros käynnistyy Swansean ja Evertonin kohtaamisella Liberty Stadiumilla. Kotijoukkue tuottaa sarjan vähiten kulmapotkuja, mihin vihjeemmekin pohjautuu.

BW eSports FI €100 welcome

Everton jumitti pitkään sarjataulukon kellarikerroksessa, mutta kolme peräkkäistä voittoa (Newcastle, QPR ja viimeksi Southampton) tilanne on kohentunut. Ennen viikonlopun kierrosta sijoitus on kahdestoista ja kaulaa ylimpään putoajakandidaattiin QPR:ään on yksitoista pistettä.

Eurooppa-liigasta Everton sai kuitenkin lähdöt, kun Kiovan Dynamo oli kotonaan parempi 5-2-lukemin maaliskuun lopulla. Nimenomaan vieraspelit ovat olleet Toffeesin akilleen kantapää. Ennen QPR-voittoa matkapelit olivat tuottaneet kolme peräkkäistä tappiota, ja marraskuun 30. päivän jälkeen niitä oli tullut kaikkiaan 10/13.

Brittimedian mukaan on vieläpä 50-50 -mahdollisuus, että Lukaku on lauantaina mukana. Gibson, Hibbert ja Oviedo sen sijaan ovat varmasti sivussa, mutta joulukuulta ulkona ollut Pienaar palannee vihdoin tositoimiin.

Neljä voittoa kuudesta viimeisestä

Myös Swansea voitti viime viikonlopun ottelunsa, kun pelit jatkuivat maaottelutauon jälkeen. Täysi pistepotti irtosi kotona 3-1-lukemin Hullista. Voitto oli toinen perättäinen ja neljäs kuudesta edellisestä.

Swansea voitti kotiottelunsa Evertonia vastaan Liigacupissa syyskuussa 3-0, ja marraskuun Valioliiga-mittelössä Goodison Parkilla päädyttiin maalittomaan. Lauantaina sivussa ovat Carroll, Montero ja Naughton, mutta Corkin tilanne on kysymysmerkki.

Swansea käy harvoin lipulla

Lukakun tilanne vaikuttaa kertoimiin, joten tätä kirjoitettaessa 1×2-markkinasta on hankala löytää pelattavaa. Pelaamisen arvoinen kohdekin kuitenkin on tarjolla – nimittäin Evertonin +0,5 kulmaa Bet1234:n kertoimella 1,95.

Swansean 4-3-3:n pelitapa ei tuota liiemmin hyökkäyspään kulmapotkuja. Laidoilla sekä Sigurdsson että Routledge pelaavat usein keskustan kautta, ja Swansea ylipäänsä luo enimmät maalipaikkansa keskeltä.

Kotijoukkueista Swansea onkin luonut vähiten kulmia Valioliigassa tällä kaudella: keskimäärin vain 3,9 per ottelu. Vertailun vuoksi esimerkiksi Manchester Cityn keskiarvo on 9,5 per kotipeli.

Evertonin lukema on vain 4,85 per ottelu, mutta tämän kauden Swansea-kohtaamisissa joukkue on vienyt kulmat kaikkiaan 16-4. Lisäksi Everton on tuottanut vastustajaa enemmän kulmia 6/8 kertaa viime otteluissaan. Swansea puolestaan on hävinnyt ”kulmaottelut” 6/7 kertaa viime otteluissaan. Nyt saamme sitä paitsi Evertonille +0,5 tasoituksen miltei tuplakertoimella. Tämä kohde siis maistuu erinomaisesti.

Avaa tästä pelitili Bet1234:lle ja hyödynnä 100 euron tervetuliaisbonus!

Vetovihje: Enemmän kulmia, Everton +0,5
Kerroin: 1,95
Peliyhtiö: Bet1234 (100 euron bonus)
Kohde sulkeutuu: Lauantai 11.4. klo 14.45
TV/stream:  MTV Sport 1

Kommentoi ensimmäisenä

Kommentoi