Vetovihje: Liverpool – Newcastle 13.4.2015

Jatkuuko Magpiesin vapaapudotus?

Liverpoolilla on alla pari tappiota Valioliigassa. Europelihaaveiden kannalta tänään olisikin tultava pisteitä, kun vieraisille saapuu heikkovireinen ja siipirikkoinen Newcastle.

BW eSports FI €100 welcome

Liverpoolin loistovire katkesi kotitappioon ManUlle (1-2) ja vierastappioon Arsenal (4-1). Kaksi kovaa vastusta toki, mutta myös niiltä tarvitaan pinnoja, mikäli Pool mielii pysyä kärkijoukoissa.

Viimeksi tuli voitto FA Cupissa, kun Blackburn taipui kotonaan 0-1. Ottelun ainoan maalin viimeisteli Coutinho 70. minuutilla. Heikompia joukkueita vastaan pärjääminen on leimannut Liverpoolia tällä kaudella, mutta tärkeät koitokset ovat tuottaneet selkäsaunoja.

Kotona Anfieldillä Pool on hankala kaadettava, sillä ennen ManU-tappiota tappiottomia kotipelejä tuli peräti 14 putkeen. Toisaalta tasureitakin näihin mahtui paljon, peräti puolet.

Hyökkäyspelin kanssa Liverpoolilla on ollut ongelmia, mistä kielii viisi tehtyä neljään viime peliin. Viime kaudella tehtyjen maalien keskiarvo oli 2,66 per ottelu, kun taas tällä kaudella joukkue on osunut useammin kuin kahdesti vain viisi kertaa. Myös poissaoloja on paljon, koska Skrtel ja Gerrard ovat pelikiellossa, ja loukkaantumisten takia niin Sturridge, Lallana, Balotelli kuin Sakhoskin saattavat olla sivussa.

Newcastlella surkea terveystilanne

Newcastlen terveystilanne on sitäkin huonompi ja vire on surkea. Cissé ja Coloccini ovat pelikiellossa, ja Jong, Taylor, Dummett, Tioté, Haidara, Alnwick ovat sairastuvalla. Janmaatin ja Aaronsin tilanne on epävarma. Lista on siis tolkuttoman pitkä, mikä on näkynyt tuloksissakin. Alla on neljä tappiota perätysten maalierolla 1-7.

Vieraista on kertynyt vain yksi voitto marraskuun lopusta lähtien. Saldoksi on muodostunut 0-2-9. Omissa on soinut kolmessa viime vierasottelussa peräti yhdeksän kertaa.

Viime kaudella vastaava ottelu päättyi Liverpoolin 2-1-voittoon, mutta tämän kauden avauskohtaamisessa Newcastle oli kotonaan parempi 1-0-lukemin.

Suorasta ykkösestä saisi 1,45, joten valintamme on ”Liverpool voittaa ja pitää nollan” Redbetin kertoimella 2,28. Vertailun vuoksi esimerkiksi Bwin antaa samasta pelistä vain 2,05.

Liverpool on pitänyt nollan 5/8 viime kotiotteluissaan, ja kun hyökkäyspelikään ei toimi, puolustuksen on pakko pitää. Newcastle taas vaikuttaa heittäneen loppukauden täyden läskiksi, eikä väliaikainen manageri John Carver näytä saaneen joukkueen peliä kulkemaan.

Newcastle on tehnyt vain kaksi maalia kuudessa viime pelissään (molemmat kotona). Magpiesin reissumaalia ei ole nähty sitten 11. helmikuuta Crystal Palacen vieraana pelatun 1-1-tasurin.

Avaa tästä pelitili Redbetille ja kuittaa 100 euron tervetuliaisbonus!

Vetovihje: Liverpool voittaa ja pitää nollan
Kerroin: 2,28
Peliyhtiö: Redbet (100 euron bonus)
Kohde sulkeutuu: Maanantai 13.4. klo 22.00
TV/stream:  MTV Sport 1

Kommentoi ensimmäisenä

Kommentoi