Vetovihje: Atlético Madrid – Real Madrid 14.4.2015

TV2:n huipputaisto: Onko Atlético jälleen vahvempi?

Viime kaudella Atlético Madrid ja Real Madrid kohtasivat Mestarien liigan finaalissa. Nyt kaksikko iskee yhteen jo puolivälierissä, eikä Real Madrid ole voittanut yhtäkään kauden kuudesta keskinäisestä.

ComeOn tarjoaa markkinoiden hurjimman bonuksen. Nappaa oma 300 euron bonuksesi tästä!

BW eSports FI €100 welcome

Nämä antagonistit ovat kohdanneet jo useaan otteeseen tällä kaudella. Tuplamittelö Supercupissa, toinen samanlainen Copa del Reyssä, kaksi ottelua La ligassa ja jälleen tuplat Mestarien liigassa. Harvalla kaudella otellaan ihan kahdeksaa derbyä.

Kuudesta pelatusta ottelusta Atlético on voittanut neljä kahden päätyttyä tasan. Se on voittanut kaikki kolme kotiottelua Estadio Vicente Calderónilla, vieläpä maalierolla 7-0.

Viimeksi Atlético jäi 2-2-tasuriin Málaga vieraana ottelussa, jota leimasivat molempien joukkueiden virheet. Mutta edellisestä tappiosta on aikaa, sillä se tuli 25. helmikuuta. Sen jälkeen saldo on 4-4-0. Joulukuun puolenvälin jälkeinen kotisaldo on äärimmäisen kova 9-2-1. Ainoa tappio tuli maalin erolla Barcelonalle tammikuun lopulla.

Kolme voittoa, mutta rupusakeista

Real Madrid ajautui jonkin sortin kriisiin maaliskuussa voitettuaan vain yhden viidestä ottelustaan, mutta sittemmin voittoja on tullut kolme peräkkäin maalierolla 14-1. Toki vastustajatkaan eivät ole olleet aivan eliittiä. Viimeistä edellinen Granada kaatui 9-1, keskikastin Rayo Vallecano 2-0 ja alemman keskikastin Eibar 3-0. Päivän kunto on siis pienoinen kysymysmerkki, mutta ainakaan yhtä kova se ei ole kuin syksyllä.

Viikonloppuna huilannut Bale lienee nyt pelikunnossa, mikä tarkoittaa sitä, että Real Madridilla on käytössään terve miehistö. Atléticolta sen sijaan ovat sivussa Moyá ja Mandzukic, eikä Garcían osallistuminen ole varmaa.

Vieraspelit sujuneet huonosti

Real Madrid on hävinnyt 5/10 edellisistä vierasotteluistaan, ja voitot ovat tulleet La Ligan häntäpään porukoista. Atlético puolestaan on näyttänyt jo aiemmin kaudella tietävänsä, miten Real kaatuu. Siksi mekin kallistumme nyt ykkösmerkkiin. Jatkoonmenijä ratkaistaan lopullisesti Real Madridin kotikentällä, mikä sekin puhuu tänään tavallaan kotivoiton puolesta.

Unibet antaa ykkösmerkistä hyvän kertoimen 2,80. Varovaisemmat ottavat Atléticon dnb:nä (panos palautuu tasurilla) kertoimella 1,96.

Mestarien liigassa Atlético on hävinnyt vain 3/21 viime pelistään kymmenen viime kotipelin saldon ollessa 9-1-0. Diego Simeone repii omistaan parhaan irti mestarillisesti tärkeissä peleissä, mikä nähdään tänäänkin.

Avaa tästä pelitili Unibetille ja hyödynnä 100+10 euron tervetuliaisbonus!

Vetovihje: 1×2 ykkönen, Atlético Madrid voittaa
Kerroin: 2,80
Peliyhtiö: Unibet (100+10 euron bonus)
Kohde sulkeutuu: Tiistai 14.4. klo 21.45
TV/stream:  Yle TV2

Kommentoi ensimmäisenä

Kommentoi