Ravivihje: Vermon T65 15.4.2015

Lukijat ovat kaivanneet Vihjetykin ravivihjeitä, joten pistetään tykki pienen tauon jälkeen laulamaan.

BW eSports FI €100 welcome

T65-1:

T65-kierroksen avauslähtö näyttää Vihjetykin silmään haastavalta. Eturivissä on monta tulista lähtijää ja kiihdytys voi mennä pitkäksikin. Vihjetykki on pelaajien kanssa eri mieltä ykkössuosikista, sillä rankkaamme viimeksi tauolta palanneen 2 Je L’Adoren. Viisivuotiaaksi varttunut lahjakas tamma on valmiiksi toisella radalla ja startti alla Ari Moilasen ajokki parantanee viime kertaisesta. 3 Drancy on pelaajien suosikki, mutta Hannu-Pekka Korven ajokilla on jälleen riski jäädä kuolemanpaikalle. Vihjetykki rastaa kaikki hevoset lapulle, sillä ylivauhdin myötä mahdollisuudet aukeavat myös takarivin täysin pelaamattomille 9 Xman Kempille ja 10 Vikens Pinelle.

T65-2:

Kakkoskohteen selvä suosikki on 5 Smiling Sergei, jolla nuori Jukka Torvinen on tehnyt täydellistä työtä. Torvisen taktiikka on myös tänään selvä: keulaan ja kukat. Lähellä 65 % olevat peliprosentit ovat kuitenkin liikaa ja Vihjetykki varmistaa nelivuotiaan ruunan 2 Tiger Mintillä ja 4 Zomballa, jotka molemmat avaavat myös reippaasti. 2 Tiger Mintin peliosuus on vaivaiset 3 %, joka joulukuun esityksiin nähden on mitättömän vähän. Jarmo Kuuselan kotitallista esitykset ovat kuitenkin olleet heikkoja. Kykyjä hevosella on.

T65-3:

Ensimmäinen varma poimitaan kolmannesta kohteesta. Ratkaisevin tekijä varman valinnassa on 3 Villiauran arpaonni rata-arvonnassa. Kovimmista kilpakumppaneista 5 Myllyn Valtti viime kertaiseen tapaan Villiauran ulkopuolella, tauolta palaava 1 Hevillä on pussipaikalla sisäradalla ja 8 Salasana on eturivin ulommaisella lähtöradalla. 6 Iro-neito saattaa ottaa ensimmäisenä keulapaikan, mutta Esa Holopainen pitänee Myllyn Valtin ulkopuolellaan ja pääsee keulaan hallitsemaan juoksua. Johtopaikalta voitokas kuusivuotias saattaa hyvinkin kaunistella vakuuttavaa voittosaldoaan (15 juoksusta seitsemän voittoa).

T65-4:

Vihjetykin toinen varma on Juhamatti Hoffrenin valmentama 1 William Birdland. Mika Forssin ajokki ei välttämättä saa pidettyä ykkösradalta keulapaikkaa, mutta vaatimattoman oloisessa lähdössä keulapaikka lienee tarjolla myöhemminkin. Pussitusriski huomioiden William Birdlandin peliprosentti on yläkantissa (59%), mutta Kaustisella nelivuotiaalta nähty 12-vauhtinen lopetus teki Vihjetykkiin niin suuren vaikutuksen, että Forssin ajokki kelpaa varmaksi.

T65-5:

1 Eickua on pidetty tasaisena seuraajana, jolle voittaminen on vaikeaa. Viimeksi Vermon T75-finaalikierroksella Hannu Kamppuri tarjosi Eichulle nappireissun Hexan Voksun takana ja 24-vauhtisessa Eicku puristi niukkaan voittoon. Voitontahdottomuutensa takia Eicku ei kelpaa varmaksi, vaikka koviin kilpasisariin on tällä kertaa peräti 40 metrin etumatka. 11 Saaga S parantaa koko ajan ja viime kauden ykköstamma ansaitsee paikkansa pelikupongilla.

T65-6:

6 Instant Ready on osoittanut kestävänsä vaativatkin juoksunkulut. Sellainen saattaa tänäänkin olla luvassa, sillä Tapio Perttusen ajokilla on selkeä vaara jäädä johtavan rinnalle. Siitä huolimatta ori on Vihjetykin ykkössuosikki. Pelikupongille poimitaan lisäksi 3 Tilia’s Abraham ja 4 Winner Type. Winner Type saattaa hyvin päästä johtoon ja siitä Seppo Markkulan ajokki olisi lähellä voittoa. E-P Mäkisen talli on ollut hirmuisessa kunnossa. Tilia’s Abraham on viime aikoina saanut raskaita reissuja, mutta tällä kertaa lähtöpaikka on viime kertoja parempi. 2 % peliosuudella E-P:n ajokki on mielenkiintoinen lisä pelikupongille.

Vihjetykin vihjerivi:

1. kaikki hevoset 1-10

2. 2,4,5

3. 3 Villiaura

4. 1 William Birdland

5. 1,11

6. 3,4,6

Yhteensä 180 systeemiä eli 18 euroa. Vihjetykin vihjerivistä voi ostaa 1/10 tästä linkistä http://kutsuporukat.toto.fi/kutsuporukat?peli=1043739855

Kommentoi ensimmäisenä

Kommentoi