Vetovihje: Wolfsburg – Napoli 16.4.2015

Moni seikka puhuu kotivoiton puolesta

Eurooppa-liigassa pelataan torstai-iltana puolivälierien avauskoitokset. Niistä ennalta mielenkiintoisin on Nelonen Prollakin esitettävä Wolfsburgin ja Napolin yhteenotto – myös vedonlyönnillisesti.

BW eSports FI €100 welcome

Volkswagen Arenalla yhteen iskevät joukkueet, jotka kertoimenlaskijat ovat nostaneet koko turnauksen kovimmiksi voittajasuosikeiksi. Omissa papereissamme etenkin Wolfsburg on erittäin korkealla, ja joukkueen jokainen ottelu vankistaa näkemystämme.

Wolfsburg on ilman muuta yksi Euroopan isoimmista huutomerkeistä tällä kaudella. Bundesliigassakin joukkue komeilee kakkossijalla ja on ollut ainoa todellinen haastaja suvereenille Bayern Münchenille.

Lohkovaiheessa peli ei ollut mitään superhäikäisevää, mutta kakkossija Evertonin jälkeen irtosi suht helposti. Sen jälkeen Sporting kaatui yhteistuloksella 2-0 ja Inter maalein 5-1.

Napoli ei ole suoranaisesti flopannut, mutta ennen kauden alkua joukkueen aikomuksena oli haastaa Serie A:n kärkijoukkueet. Nyt Napoli pitää hallussaan nelossijaa, joka tuottaisi paikan Eurooppa-liigassa myös ensi kaudella. Moni muukin joukkue jahtaa silti europaikkoja, ja ”harmaalle alueelle” onkin eroa vain piste. Parhaana päivänä peli kulkee hienosti, mutta ajoittain esitykset ailahtelevat.

Italialaiset arvottiin melko helppoon lohkoon, joka tuotti ykkössijan saldolla 4-1-1. Voittoputki on jatkunut pudotuspeleissä, kun Trabzonspor kaatui yhteistuloksella 5-0 ja Moskovan Dynamo 3-1.

Kova kotijoukkue vastaan heikko vierailija

Molempien joukkueiden terveystilanne on hyvä, mikä materiaalin suhteen tekee Wolfsburgista lähtökohtaisesti tasokkaamman ryhmän.

Napoli pelasi erinomaisesti viime viikon kotiottelussaan Fiorentinaa vastaan, kun loistava tehokkuus hyökkäyspäässä tuotti 3-0-voiton. Muuten vire on ollut hiukan hakusessa, sillä voitto oli ensimmäinen kuuteen otteluun (edellisistä 0-2-3). Vieraissa Napoli on tehnyt yhden vaivaisen maalin viidessä viime matkapelissään.

Isännillä kunto on sen sijaan kova niin kansallisella kuin maanosan tasollakin. Seitsemän viime pelin sald on komea 6-1-0, ja viimeksi Bundesliigan jumbo taipui kotonaan 0-2-tappioon. Ykkösmerkki siis kutittelee tänään kovasti Bet1234:n kertoimella 1,83.

Sarjassa Wolfsburg on jopa parempi kotijoukkue kuin Bayern München hurjalla saldollaan 12-2-0 – ja nyt vastaan asettuu Napoli, jolla on ollut vieraissa suuria vaikeuksia edetä edes vastustajan kenttäkolmannekselle viime viikkoina.

Napoli pyrkii tänään puolustamaan tiiviisti, jotta voisi rynniä päälle täydellä höngällä Stadio San Paololla. Joukkue siis tuskin sortuu epätoivoiseen hyökkimiseen esimerkiksi maalin tappioasemassa.

Avaa tästä pelitili Bet1234:lle ja hyödynnä 100 euron tervetuliaisbonus!

Vetovihje: 1×2 ykkönen, Wolfsburg voittaa
Kerroin: 1,83
Peliyhtiö: Bet1234 (100 euron bonus)
Kohde sulkeutuu: Tortai 16.4. klo 22.00
TV/stream:  Nelonen Pro

Kommentoi ensimmäisenä

Kommentoi