Vetovihje: Nashville – Chicago 17.4.2015

Nashville Predators ja Chicago Blackhakws kohtaavat NHL:n pudotuspelien avauskierroksella toistamiseen lauantain vastaisena yönä. Chicago nousi viimeksi kolmen maalin tappioasemasta voittoon, mutta miten käy nyt?

BW eSports FI €100 welcome

Nashville sijoittu kolmanneksi läntisessä konferenssissa kahden pisteen kaulalla Chicagoon ja sai siten kotiedun. Mutta tappio Tennesseessä tiesi sitä, että tänään edessä on miltei pakkovoiton paikka. Nashville avasi tuon kamppailun hyvin paukutettuaan kolme osumaa heti avauserään. Chicago ei kuitenkaan luovuttanut vaan vastasi samalla mitalla toisessa erässä, ja Duncan Keith iski ratkaisun vieraille toisessa jatkoerässä.

Chicagolla on alla runkosarjan kohtaamiset mukaan lukien nyt siis kaksi peräkkäistä voittoa Nashvillen vieraana ja kolme joukkueesta ylipäätään.

Chicagolla päätti runkosarjan neljään peräkkäiseen tappioon, mutta Nashvillen tilanne on vielä karumpi: tappio Chicagolle oli jo seitsemäs peräkkäinen. Se on joukkueen pisin tappioputki koko kaudella. Runkosarja ja pudotuspelit ovat toki eri asioita, mutta silti 29 maalia omiin seitsemässä ottelussa (4,14 per ottelu) on niin surkea saldo, että sellaisella on hankala voittaa.

Nashvillen huonosta vireestä ja Chicago-tappioista huolimatta Nashville lähtee otteluun kertoimien valossa suosikkina – mutta vain kertoimien valossa.

Pudotuspelirutiini ratkaisee

Chicagolla on playoff-rutiinia vaikka muille jakaa. Kuuden viime kauden aikana seura on voittanut kaksi Stanley Cupia, hävinnyt yhden ja viime kaudella pudonnut konferenssifinaaleissa tulevalle mestarille Los Angeles Kingsille. Useampi huippukausi siis alla, ja nyt vastassa on Nashville, joka voitti viimeksi playoff-ottelun 2. toukokuuta 2012.

Juuri tämä rutiini nosti Chicagon viimeksi kolmen maalin takaa voittoon. Ensi yönä uskomme jälleen Chicagon voittoon. Unibet antaa tästä kertoimeksi maukkaan 1,98.

Avaa tästä pelitili Unibetille ja hyödynnä 100+10 euron tervetuliaisbonus!

Vetovihje: Chicago voittaa (ml. jatkoerät)
Kerroin: 1,98
Peliyhtiö: Unibet (100+10 euron bonus)
Kohde sulkeutuu: Lauantain 18.4. vastainen yö klo 04.30
TV/stream:  Viasat Hockey

Kommentoi ensimmäisenä

Kommentoi