Vetovihje: Newcastle – Tottenham 19.4.2015

Magpies saa huutia kotiyleisöltä ja vierasjoukkueelta

Newcastlen kannattajat ovat kehitelleet protestikampanjan sunnuntai-illan Tottenham-kamppailuun. Mutta meitä kiinnostaa enemmän se, mitä St. James’ Parkin pelikentällä tapahtuu.

BW eSports FI €100 welcome

Newcastle kyntää nyt syvällä, sillä sijoitus löytyy alemmasta keskikastista ja alla on viisi peräkkäistä tappiota. Illan kotiottelun yhteydessä järjestettävä protestikampanja, nimeltään #boycottspurs, on kerännyt runsaasti huomota brittimediassa. Ajatuksena on maanitella, tai jopa vaatia Mike Ashleyä luopumaan seuran omistuksesta.

Tämä ei voi olla vaikuttamatta Newcastlen pelaajiin, jotka jo ennestään ovat olleet kovan paineen alla. Ilman kotiyleisön tukea joukkue jää kovin yksin. Virekään ei ole kaksinen, sillä viidessä tappiollisessa ottelussa Newcastle on tehnyt vain yhden maalin (1-2-kotitappiossa Arsenalille). Siitäkin vastasi pelaaja, joka on tänään pelikiellossa – Moussa Sissoko sai nimittäin punaisen kortin maanantain Liverpool-ottelussa (0-2).

Poissaolijoiden listalla ovat Sissokon lisäksi muun muassa Papiss Cissé ja Paul Dummett. Kaiken kaikkiaan yhdeksän pelaajaa on sivussa.

Moni seikka puhuu vierasvoiton puolesta

Tottenham kärsi viimeksi 0-1-kotitappion Aston Villalle, joka taistelee paikastaan Valioliigassa. Sitä ennen tuli vain tasapeli keskinkertaisen Burnleyn kanssa. Vaikeuksia on siis Spursilläkin, mutta kyse ei ole läheskään yhtä pahasta kriisistä kuin Newcastlella.

Valioliigan vierassaldo on 7-3-5. Lähes puolet peleistä ovat siis päättyneet voittoon, ja tänään lontoolaisilla on hyvä mahdollisuus kaunistella saldoa St. James’ Parkilla.

Kakkosmerkille on helppo hakea perusteet joukkueiden tasoerosta, mutta myös terveystilanteesta (Tottenhamilla lähes koko vakiomiehistö jalkeilla), vireestä ja kotiyleisön boikotista. Betsson tarjoaa kohteeseen markkinoiden parhaan kertoimen 2,31.

Avaa tästä pelitili Betssonille ja hyödynnä 100 euron tervetuliaisbonus!

Vetovihje: 1×2 kakkonen, Tottenham voittaa
Kerroin: 2,31
Peliyhtiö: Betsson (100 euron bonus)
Kohde sulkeutuu: Sunnuntai 19.4. klo 18.00
TV/stream:  MTV Sport 1

Kommentoi ensimmäisenä

Kommentoi