Vetovihje: Bayern München – Porto 21.4.2015

Illan tv-taisto: Isäntien pakko hyökätä

Mestarien liigan voittajakandidaatti Bayern München ajoi itsensä hankalaan rakoon puolivälierien avausosassa. Tänään joukkueen on pakko rynniä päälle täydellä höyryllä, mikä näkyy myös vetovihjeessämme.

BW eSports FI €100 welcome

Porto hyödynsi Bayernin puolustuspään möhläilyt tehokkaasti ja johti 2-0 jo kymmenen minuutin jälkeen – lopputulos kirjattiin 3-1. Ennen avauskohtaamista Porto oli selvä altavastaaja, mutta nyt kerroinasetelma on kummankin jatkoonpääsyn suhteen koko lailla tasan. Omalla Allianz-Arenallaan Bayern München on todella kova.

Bayernia vaivaavat sisäiset ristiriidat päävalmentaja Pep Guardiolan ajauduttua konfliktiin joukkueen lääkintäosaston kanssa. Jälkimmäinen jättikin seuran, ja sotku on raporteista päätellen vaikuttanut myös pelaajiin.

Porton leirissä tunnelmat ovat valoisammat. Ryhmää on hehkutettu ympäri Eurooppaa, ja moni alkaa vihdoin ymmärtää joukkueen kyvyt. Mutta toisaalta Bayern on maailmanluokan joukkue, joka voi yhtä hyvin palauttaa vastustajan nopeastikin maanpinnalle. Tämän sai kokea Shaktar Donetsk neljännesvälierissä, kun maalittoman avausosan jälkeen Bayern voitti kotiottelunsa 7-0.

Molemmat joukkueet voittivat sarjaottelunsa viime viikolla, vaikka miehistöissä nähtiin lepuutuksia. Molempien vire on kova, ja voittoja on tullut rutkasti – monesti selvin lukemin.

Bayern kärsii yhä loukkaantumisista, kun esimerkiksi Arjen Robben ja Franck Ribery ovat sivussa. Myös Philipp Lahm on sairastellut viikolla, mutta hän lienee tänään silti mukana. Porton puolustuksesta Alex Sandro ja Danilo ovat pelikiellossa varoitustilien täytyttyä Estadio do Dragãolla.

Kulmakohde avauspuolikkaalle

Lopputulos voi olla mitä tahansa: ehkä 1-1, tai kukaties 4-0. Eivätkä Bayern Münchenin sisäiset sotkut auta asiaa voittajan tai lopputuloksen veikkaamisessa.

Pelinkuva sen sijaan on selvä. Bayern hyökkii kotona aina väkevästi päälle, ja etenkään nyt kahden maalin takamatkalla isännille ei jää muuta mahdollisuutta. Kotikentällä Bayern tuottaa keskimäärin 7,6 kulmapotkua per peli, koska joukkue dominoi otteluita usein laitojen kautta hyökäten.

Kulmia lienee luvassa tänäänkin. Porto puolustaa johtoaan ja puolustaa keskustaa tiiviisti, joten Bayern tuskin löytää helposti tilaa keskustasta.

Uskommekin, että Bayern ylittää 3,5 kulman rajan avauspuolikkaalla helposti. Bwin tarjoaa kohteen kertoimeksi 1,83.

Avaa tästä tili Bwinille ja varmista lisäjännitys illan tv-taistoon!

Vetovihje: Bayern München yli 3,5 kulmaa 1. puoliajalla
Kerroin: 1,83 (Jämför alla odds)
Peliyhtiö: Bwin
Kohde sulkeutuu: Tiistai 21.4. klo 21.45
TV/stream:  Yle TV2

Kommentoi ensimmäisenä

Kommentoi