Vetovihje: Mainz 05 – Schalke 24.4.2015

Perjantai-ilta tarjoaa SM-liigan finaalin jälkeen mielenkiintoisen Bundesliiga-mittelön, jossa yliarvostettu Mainz 05 ja Schalke 04 iskevät yhteen Coface Arenalla.

BW eSports FI €100 welcome

Mainz huseeraa parhaillaan Bundesliigan keskivaiheilla ilman mahdollisuutta europeleihin tai toisaalta vaaraa putoamisesta. Joukkue voikin pelata kauden viisi päätösotteluaan ilman paineita, mikä voi näkyä motivaation puutteena tai kokeellisina kokoonpanoina.

Viime viikonloppuna Mainz kohtasi häntäpään Freiburgin, joka taipui kotonaan 2-3-tappioon. Mainzin hahmona hääri etenkin kovavireinen japanilainen Shinji Okazaki. Kuusi edellistä ottelua ovat tuottaneet saldon 2-3-1, ja kokonaisuutena otteet ovat olleet ailahtelevia.

Joukkueen kotisaldo 4-6-4 on kaikkea muuta kuin häikäisevä, sillä kaikilla yläpuolella olevilla joukkueilla se on parempi. Alla on kolme voitotonta ottelua Coface Arenalla, kun vastassa ovat olleet Borussia M’gladbach, Wolfsburg ja Bayer Leverkusen – saldo näistä on 0-2-1.

Miehistössä on jokunen poissaolo, mutta ne eivät ole maininnanarvoisia. Vakionippu on suhteellisen terve.

Kotivoiton kerroin liian matalalla

Vierailla on myös muutama poissalolo, kun muun muassa Atsuto Uchida, Tranquillo Barnetta ja Kaan Ayhan ovat sivussa. Mutta tärkeimmät tukipilarit ovat mukana.

Schalkella loppukauden merkittävin tavoite lienee uusia paikka Eurooppa-liigassa. Nyt pinnoja on kasassa 42, ja matkaa Werder Bremeniin, joka lähimpänä kirii perässä ”harmaalla alueella”, on neljä pistettä. Huolestuttavaa on se, että vire on suhteellisen huono, sillä viimeiset viisi ottelua ovat tuottaneet saldon 0-4-1. Viimeksi Schalke pelasi kuitenkin tasurin Wolfsburgin vieraana, mikä oli ok-esitys.

Jos Mainz ei ole kummoinen kotijoukkue, Schalke puolestaan ei pärjää vieraissa: saldona 3-4-7. Schalkella on vähiten vierasvoittoja sarjataulukon ylemmän puoliskon joukkueista.

Silti emme katso Mainzia yhtä kovaksi suosikiksi kuin sen kerroin (noin tasoa 2,45) antaa ymmärtää. Siksi katsomme sekä ristissä että kakkosessa olevan löysää. Schalken luulisi olevan tyytyvän tasapeliinkin, jotta pahimmat kilpailijat pysyisivät selkäpuolella. Mainzilla taas ei ole enää panoksia. Siksi emme usko, että tasurin häämöttäessä kumpikaan lähtisi yltiöpäisesti tavoittelemaan voittoa.

Mainz on pelannut eniten tasureita Bundesliigassa: kaikkiaan 13 kertaa 29 ottelussa – ja viime otteluissaan 4/5 kertaa. Nyt Schalkella voi olla vieläpä hyvä sauma voittaa, joten siksi pullautamme kakkosmerkin kokonaan pois ja valitsemme kohteen ”vierasjoukkue ei peliä: tasapeli” Betwayn kertoimella 2,20.

Avaa tästä pelitili Betwaylle ja hyödynnä 50 euron ilmaisveto!

Vetovihje: Vierasjoukkue ei peliä: tasapeli
Kerroin: 2,20
Peliyhtiö: Betway (50 euron ilmaisveto)
Kohde sulkeutuu: Perjantai 24.4. klo 21.30
TV/stream:  Eurosport 2

Kommentoi ensimmäisenä

Kommentoi