Vetovihje: Norrköping – Gefle 27.4.2015

Gefle on aloittanut kauden yllättävän hyvin Allsvenskanissa ja matkaa tänään etelämmäksi Norrköpingiin ja Nya Parkenille. Vastassa on sikäläinen IFK, jonka verkko on heilunut alkukaudesta liikaa.

BW eSports FI €100 welcome

Jalkapallon Ruotsin pääsarjaa on pelattu viitisen kierrosta. IFK Norrköping aloitti kauden vahvasti pelattuaan avauksessa Örebron kanssa tasapelin ja haettuaan Halmstadilta 3-0-voiton. Näitä seurasivat ruma 0-4-kotitappio mestari-Elfsborgille ja 1-3 Helsingborgille.

Puolustus on ollut alkukaudesta pahasti tuuliajolla, ja nollapelissä Halmstadia vastaan IFK:lla kävi tuurikin. HBK on vieläpä avannut kautensa todella heikosti.

Alakerrasta on useita miehiä sivussa (Andreas Hadenius, Adnan Kojic ja Cristopher Meneses), samoin hyökkäyspäästä uusi mies Nicklas Bärkroth.

Vierailla hyvät saumat  maalintekoon

Gefle joutui viime vuonna karsimaan sarjapaikastaan, mutta onnistui pitämään siitä kiinni. Kausi alkoi hyvin kahdella 2-0-voitolla Falkenbergistä ja Kalmarista. Sitten tuli odotettu 1-3-tappio AIK:lle ja viimeksi maaliton kotitasuri Halmstadin kanssa. Näistä viimeksi mainittu olisi pitänyt voittaa, sillä Gefle voitti laukaukset 20-6, kulmat 20-3 ja pallonhallinnan 58-42%. Hyökkäyspäässä oli epäonneakin.

Sivussa ovat tänään Roger Sandberg, Ilir Berisha, Anders Bååth ja Christoffer Aspgren. Joukkuen parhaimmisto on kuitenkin pelikunnossa.

Voitolla Gefle nousisi mukaan kärkitaistoon. Sitä harva odotti joukkueelta viiden kierroksen jälkeen.

Gefle viihtyy otteluissa, joissa vastustaja on hallitsevampi osapuoli. Epävireinen ja heikosti puolustava IFK pyrkii heiluttamaan tahtipuikkoa isännän ottein, joten vieraat tuskin jäävät tänään aseettomiksi.

Pelivalintamme on Geflen maali ennen 75 minuuttia Bet1234:n kertoimella 1,83, joka löytyy kohdasta ”joukkueen ensimmäinen maali”.

Avaa tästä pelitili Bet1234:lle ja nappaa 100 euron tervetuliaisbonus!

Vetovihje: Örebro maali ennen 75 min
Kerroin: 1,83
Peliyhtiö: Bet1234 (100 euron bonus)
Kohde sulkeutuu: Maanantai 27.4. klo 20.00
TV/stream: 

Kommentoi ensimmäisenä

Kommentoi