Vetovihje: Gefle – IFK Göteborg 30.4.2015

Allsvenskanin kärkikaartiin lukeutuva Göteborg matkaa Geflen vieraaksi selvänä ennakkosuosikkina. Kotijoukkueen käyrä on laskusuunnassa, vaikka kausi alkoikin hyvin.

BW eSports FI €100 welcome

Gefle voitti kauden avauspeleissään Falkenbergin ja Kalmarin 2-0. Vastustajat pidettiin pois maalipaikoilta ja kärjessä Johan Oremo paukutti uuden seuraennätyksen – kolme maalia kauden kahdessa avaustaistossa. Kaikkiaan hän on osunut nyt neljästi.

Sitten Geflen vire kääntyi kuitenkin laskusuuntaan, tai paremminkin ”normaalille tasolle”. AIK:ta vastaan tuli 1-3-tappio ja sen jälkeen tasapeli surkeaa Halmstadia vastaan. Viimeksi tuli isompi selkäsauna, kun Norrköping voitti 4-1.

Avauspelien tiivis alakerta on siis alkanutkin vuotaa kuin seula, ja hyökkäyssuuntaan vain Oremo on jonkinlainen pelote – ja hänetkin IFK varmasti ottaa tarkkailuunsa. Terveystilanne on kuitenkin hyvä, kun sivussa ovat vain Jacob Hjälte ja Anders Bååth.

Kaksikon välillä selvä tasoero

IFK Göteborg putosi keskiviikkona piikkipaikalta Malmön ja Elfsborgin voitettua omat ottelunsa ja kaahattua ohi. Sinivalkoisilla on kasassa neljä voittoa ja yksi tappio kolmannella kierroksella juuri Malmölle, mutta nimenomaan tämä kolmikko taistelee Ruotsin mestaruudesta tiukimmin.

Viimeksi IFK voitti Helsingborgin 3-1 Gamla Ullevilla. Sitä ennen Häcken kaatui derbyssä 2-1.

Geflen vieraana IFK:lla on ollut vaikeuksia viime vuosina, mutta silti uskomme tänään vieraisiin. Gefle sai kunnon rökityksen Norrköpingissä ja asettumassa oikealle tasolleen, kun taas Göteborg on ollut vakuuttavan vahva. Tasoero on päivänselvä vieraiden eduksi, joten valintamme on kakkonen Pinnaclen kertoimella 1,78.

Avaa tästä pelitili Pinnaclelle ja varmista lisäjännitys torstai-iltaan!

Vetovihje: 1×2 kakkonen, Göteborg voittaa
Kerroin: 1,78
Peliyhtiö: Pinnacle
Kohde sulkeutuu: Keskiviikko 30.4. klo 20.00
TV/stream:  Unibet

Kommentoi ensimmäisenä

Kommentoi