Vetovihje: Barcelona – Bayern München 6.5.2015

Kulmalipulta löytyi maistuva pelikohde

Kulmapotkut ovat tarkastelun alla tänään keskiviikkona, kun Barcelona ja Bayern München avaavat osaltaan Mestarien liigan välierät. Tässä ennakkomme sekä vetovihje.

BW eSports FI €100 welcome

Kaksi turnauksen ehkä kovinta ennakkosuosikkia iskevät yhteen nyt siis jo välierissä. Bayernin kertoimet ovat olleet nousussa pitkälti loukkaantumisten takia. Tästä mittelöstä ovat sivussa Franck Ribéry, Arjen Robben ja David Alaba. Eivätkä vain he, vaan myös Tom Starke, Holger Badstuber ja Sebastian Rode.

Barcelona sen sijaan on kuntouttanut ryhmänsä hiljalleen liki täyteen pelikuntoon, sillä vain Jérémy Mathieu on sairastuvalla. Luis Enrique kokee siis runsaudenpulaa kokoonpanoa pohtiessaan.

Barcelona selvä kotisuosikki

Kertoimenlaatijoiden papereissa Barcelona on suosikki paitsi tänään, myös yleisesti ottaen. Barcan jatkoonpääsystä tarjoillaan tällä hetkellä suhteellisen matalaa kerrointa 1,67. Keskiviikon kamppailussa Camp Noulla kertoimet ovat luokkaa 1,73-4,00-5,25.

Barcelonan ennakkosuosikin asema ei ole yllätys, sillä joukkue on voittanut 14/15 edellisistään. Ainoa pistemenetys tuli tasurista kotonaan vahvaa Sevillaa vastaan. Viikonlopun mittelö jumbo-Córdobaa vastaan päättyi 8-0-murskajaisiin, ja sitä ennen tuli miltei samanmoinen 6-0-voitto Getafesta.

Bayern Münchenin vire on ailahdellut viime aikoina. Cup-välierä Borussia Dortmundia vastaan viime viikolla tuotti tappion rankkareilla, mutta viimeksi Bayer Leverkusenilta irtosi vierasvoitto 0-2-lukemin. Leverkusenia vastaan avainpelaajien lepuutuksia oli paljon.

Kotivoitto vaikuttaa tänään todennäköiseltä, mutta ykkösen kerroin on sanalla sanoen huono.

Vieraille enemmän kulmia?

Me käännämme katseet sen sijaan kulmalipulle. Barcelonan odotetaan hallitsevan peliä, mutta Bayern tarjoaa katalaaneille varmasti varamiehisenäkin erilaisen vastuksen kuin moni La Ligan joukkue.

Barcelona saa käytännössä itse päättää, miten haluaa ottelua pelitaktisesti lähestyä. Bayernille riittäisi varmasti tasapelikin. Mielenkiintoista on kuitenkin se, Barca ei ole ollut mikään kulmapotkukone Mestarien liigassa. Myös kotiliigassa 2/3 viime pelistä ovat tuottaneet ”tappion” tässä mielessä Espanyolille ja Getafelle.

Bayernin kulmapotkujen keskiarvo vieraspeleissä on 5,7 ja vastustajan 2,9. Barcelonan kotisaldo on suunnilleen samaa luokkaa La Ligassa.

Tätä kertoimenlaatijat eivät ole kuitenkaan huomioineet, vaan tarjoavat 2,50-tasoisia kertoimia siitä, että Bayern hankkisi enemmän kulmapotkuja. Bwinin tarjous on jopa 3,10. Se on ilman muuta valintamme.

Avaa tästä pelitili Bwinille ja varmista lisäjännitys keskiviikolle!

Vetovihje: Eniten kulmia: Bayern München
Kerroin: 3,10
Peliyhtiö: Bwin
Kohde sulkeutuu: Keskiviikko 6.5. klo 21.45
TV/stream:  MTV Max

Kommentoi ensimmäisenä

Kommentoi