Vetovihje: USA – Tanska 8.5.2015

Juuttien alakerta vuotaa ja pahasti

Yhdysvallat kärsi viimeksi ruman tappion Valko-Venäjälle. Vain vuorokautta myöhemmin jenkit saavat kohdistaa kostonhalunsa Tanskaan, jolle on luvassa tänä iltana kunnon selkäsauna.


Nämä MM-kisat eivät tee poikkeusta aiempaan, sillä turnauksessa on suurin piirtein 5-6 joukkuetta, jotka taistelevat kullasta. Niille alkulohko on tuttuun tapaan pelkkä muodollisuus.

BW eSports FI €100 welcome

Yhdysvaltojen turnaus käynnistyi lupaavasti voitoilla Venäjästä, Suomesta ja Norjasta. Viimeksi Valko-Venäjää vastaan tuli kuitenkin tappio lukemin 2-5. Moni kysyikin sen  jälkeen, onko USA:n ryhmä tarpeeksi kova taistelemaan MM-kullasta.

Me asetamme kysymyksen kuitenkin toisin päin: Säästeleekö USA paukkuja tosipeleihin, koska alkulohkolla ei ole kuitenkaan suurempaa merkitystä? Joukkueella on nimittäin ollut aiemminkin motivaatio-ongelmia heikompiaan vastaan.

Tanska ei pysy USA:n perässä

Tanskaa vastaan USA:n alisuorittaminen tuskin jatkuu ainakaan tuloksellisesti, sillä Team Smörrebröd on kaksikosta selvästi heikompi. Juutit ovat hävinneet kaikki neljä otteluaan kisoissa ja päästäneet näissä 17 maalia. Se on eniten turnauksen kaikista joukkueista. USA:lle toinen peräkkäinen pistemenetys voisi käydä lohkon loppusijoitusten kannalta liian kalliiksi, ja tappiollisen ottelun jälkeen joukkueelta odotetaan ryhtiliikettä.

Yhdysvallat on kertoimissa selvä suosikki, eikä 1×2-markkina houkuttele. Sen sijaan valitsemme USA:n tekevän vähintään viisi maalia Bwinin kertoimella 2,25.

Avaa pelitili Bwinille ja varmista lisäjännitys perjantai-iltaan!

Vetovihje: USA yli 4,5 maalia
Kerroin: 2,25
Peliyhtiö: Bwin
Kohde sulkeutuu: Perjantai 8.5. klo 21.15
TV/stream:  MTV Max

Kommentoi ensimmäisenä

Kommentoi